Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Κρήτη: Τα χαστούκια μητέρας μαθητή στο σχολείο ανάβουν φωτιές – Έξαλλοι γονείς και δάσκαλοι!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Η εισβολή της μητέρας στο δημοτικό σχολείο προκαλεί αντιδράσεις και πολλές συζητήσεις. Η αναφορά στην αστυνομία, άρχισε να αποκαλύπτει όλα όσα είχαν συμβεί…

Mητέρα μαθητή δημοτικού σχολείου της πόλης, χαστούκισε και εξύβρισε συμμαθητή του παιδιού της στην αυλή του σχολείου και στη συνέχεια το έσυρε μέχρι το γραφείο του διευθυντή, ο οποίος βέβαια μετά από αυτήν την απαράδεκτη συμπεριφορά την έδιωξε από τον χώρο. Η εν λόγω μητέρα μπήκε στο σχολείο και παρουσία άλλων παιδιών επιτέθηκε στον μαθητή επειδή αυτό είχε χτυπήσει, σύμφωνα με την ίδια, τον γιο της.

”Αν είναι δυνατόν να φτάνουν γονείς στο σημείο να χτυπούν παιδιά για να «εκδικηθούν» για τα δικά τους παιδιά. Που αντί να προτάξουν τη συζήτηση για να λυθούν οι όποιες διαφορές, χειροδικούν και δίνουν με αυτόν τον τρόπο το χείριστο παράδειγμα στα παιδιά τους. Που αντί να αποτρέπουν από τις βίαιες πράξεις, νομιμοποιούν την επιθετική συμπεριφορά και τον ξυλοδαρμό. Όταν αργότερα το παιδί συμπεριφερθεί με τον ίδιο τρόπο και χειρότερο τι θα του πει ο γονιός” σχολίαζαν γονείς που πληροφορήθηκαν τα όσα έγιναν. Η μητέρα της οποίας το παιδί δέχθηκε την επίθεση έχει κάνει ήδη αναφορά στην αστυνομία.

Πηγή: goodnet.gr
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε