Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Κρήτη: Υποσχέσεις για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία – Προσπάθειες για να επανέλθει η ομαλότητα!

Κρήτη: Υποσχέσεις για τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία – Προσπάθειες για να επανέλθει η ομαλότητα!

Αυτοψία στις Βούτες, στα σημεία του δρόμου που υπέστησαν καθίζηση εξαιτίας των βροχοπτώσεων του περασμένου Σαββάτου, πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας ο δήμαρχος Ηρακλείου, Βασίλης Λαμπρινός…

Ο δήμαρχος διαπίστωσε το μέγεθος της ζημιάς και ξεκαθάρισε στους κατοίκους ότι παρότι για την αποκατάστασή της έχει ήδη επιληφθεί η περιφέρεια Κρήτης, της οποίας αποτελεί αρμοδιότητα, εκεί που ο δήμος μπορεί να συνεισφέρει για την επίσπευση των διαδικασιών, θα το πράξει.

Ακόμη, ο δήμαρχος αναφέρθηκε και στον αγωγό της ΔΕΥΑΗ που έσπασε με την καθίζηση και τόνισε ότι θα γίνει προσπάθεια να επιδιορθωθεί προσωρινά, ακόμα και πριν αποκατασταθεί ο δρόμος.

Οι πληγές της κακοκαιρίας στην Κρήτη

Η ανατολική Κρήτη μετρά πληγές μετά την θεομηνία που χτύπησε το περασμένο Σάββατο το νησί και προκάλεσε τεράστια προβλήματα. Ιεράπετρα και Σητεία ζήτησαν να κηρυχθούν σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά τις πλημμύρες και την καταστροφή καλλιεργειών, θερμοκηπίων και υποδομών.

Σητεία – Εικόνες Καταστροφής (06-04-2019)Μπράβο στην Αστυνομία,την ΕΔΕΑΚ,τον Ερυθρό Σταυρό,την Πυροσβεστική,τη ΔΕΗ,τους αρμόδιους του Δήμου και σε κάθε πολίτη που βοήθησε στη σημερινή κατάσταση.Mitato Films.

Gepostet von Dimitris Pathiakis MitatoFilms am Samstag, 6. April 2019

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις