Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κρήτη: Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι της τραγωδίας! Νεκρή η μητέρα της μέλλουσας νύφης – Χαροπαλεύει ο πατέρας

Κρήτη: Αυτό είναι το δεύτερο ζευγάρι της τραγωδίας! Νεκρή η μητέρα της μέλλουσας νύφης – Χαροπαλεύει ο πατέρας
Οι γονείς της κοπέλας - ΦΩΤΟ από το CretaLive

– Οι γονείς της κοπέλας είχαν πάει στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της
– Όταν έγινε το δυστύχημα επέστρεφαν όλοι μαζί από εκδρομή στα Χανιά
– Η μέλλουσα νύφη πέθανε μαζί με την μητέρα της και τον αρραβωνιαστικό της
– Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας ενώ τραυματισμένη είναι η 15χρονη αδερφή της

Αυτά είναι τα άλλα δύο πρόσωπα της τραγωδίας, που συγκλονίζει από χθες το μεσημέρι όλη την Ελλάδα. Η Δέσποινα Παναγιωτάκη περίπου 40 ετών και ο Νίκος Κωστίδης ταξίδεψαν από την Τήλο στην Κρήτη για να γνωρίσουν την οικογένεια του αρραβωνιαστικού της κόρης τους. Μαζί τους πήραν και την μικρότερη κόρη τους, 15 ετών…

Η μεγαλύτερη κόρη τους που θα παντρευόταν τον αγαπημένο της Χρήστο στην Κρήτη, είχε μετακομίσει εκεί. Χθες, όταν έγινε η τραγωδία, οι οικογένειες των δύο παιδιών είχαν συναντηθεί και επέστρεφαν από μια εκδρομή στα Χανιά. Τότε χάθηκαν όλα μέσα σε μια στιγμή…

Η μητέρα της κοπέλας – ΦΩΤΟ από Facebook

Το νεαρό ζευγάρι, έχασε ακαριαία τη ζωή του. Η μητέρα της κοπέλας που καθόταν στο πίσω κάθισμα, άφησε την τελευταία της πνοή, λίγα λεπτά αργότερα. Ο σύζυγός της Νίκος Κωστίδης, μέχρι αυτή την ώρα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο. Όσο για την μικρότερη κόρη του ζευγαριού που ήταν κι εκείνη στο αυτοκίνητο αλλά τραυματίστηκε λιγότερο, παρακολουθείται από ψυχολόγους για να μπορέσει να αντέξει το κακό που χτύπησε την οικογένεια.

Η τραγική κατάληξη ενός μεγάλου έρωτα

Ο Χρήστος και η Μαίρη είχαν αρραβωνιαστεί. Η κοπέλα είχε μετακομίσει στην Κρήτη για να είναι μαζί με τον αγαπημένο της, που ήταν φοιτητής. Η οικογένειά της πήγε τις ημέρες των εορτών για να γνωρίσει την οικογένεια του γαμπρού. Όμως, ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα, έκοψε το νήμα της ζωής, τόσο του ζευγαριού όσο και της μητέρας της κοπέλας. Στο νοσοκομείο χαροπαλεύει ο πατέρας της, ενώ τραυματισμένη είναι και η ανήλικη αδερφή της, 15 ετών…

 

Η κοπέλα και οι συγγενείς της, ήταν από την Τήλο. Όταν έγινε το κακό, οι δύο οικογένειες επέστρεφαν από εκδρομή στα Χανιά.

Τραγική φιγούρα είναι η μητέρα του άτυχου νεαρού, η οποία είδε μπροστά στα μάτια της το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στο γιο της, καθώς η ίδια επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο που πήγαινε κοντά – κοντά, με το ΙΧ που οδηγούσε ο γιος της.

Το δυστύχημα έγινε χθες το μεσημέρι, στην εθνική οδό της Κρήτης, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας. Περίπου στις 15.00, στον ΒΟΑΚ, δυο αυτοκίνητα που κινούνταν σε διαφορετικό ρεύμα κυκλοφορίας το καθένα, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται συγκρούστηκαν μεταξύ τους. Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα στο ένα όχημα όπου επέβαιναν 5 άνθρωποι – το ζευγάρι και η οικογένεια της κοπέλας – οι τρεις να τραυματιστούν θανάσιμα και ένας να χαροπαλεύει.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο δυστύχημα τραυματίες είναι οδηγός και συνοδηγός. Στο σημείο έφτασαν από την αρχή 4 ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και η αστυνομία, ενώ η διέλευση των οχημάτων είχε διακοπεί. Μάλιστα από τις σκληρές εικόνες που αντίκρισαν, “λύγισαν” μέχρι και οι πυροσβέστες…

 

Θρήνος και στην Τήλο όπου ζούσε η οικογένεια της μέλλουσας νύφης

Συγγενείς της άτυχης οικογένειας από την Τήλο, αναμένεται να φτάσουν στο Ηράκλειο.

«Πολύ αγαπητή οικογένεια στο νησί και πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Δύο αυτοδημιούργητα παιδιά που έστησαν το σπιτικό και την επιχείρηση τους στο νησί» ανέφερε η δήμαρχος.

«Πάντα με το χαμόγελο στα χείλη. Η Μαρία ήταν ένα εξαιρετικό πλάσμα που είχε όνειρο να σπουδάσει εργοθεραπεία για να μπορεί να προσφέρει στον συνάνθρωπο».

Όλη η Τήλος έχει βυθιστεί στο πένθος. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι μία οικογένεια σχεδόν ξεκληρίστηκε από τη μία στιγμή στην άλλη. Φίλοι και συγχωριανοί της οικογένειας με δάκρυα στα μάτια ρωτούσαν αν αυτό που είχαν ακούσει ήταν αλήθεια.

Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του Χρήστου

Ετοιμάζονταν για τον γάμο αλλά σήμερα, η οικογένεια του χαμογελαστού Χρήστου, κηδεύει το παιδί της στα 21 χρόνια του. Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψει κανείς τον πόνο αυτών των ανθρώπων…

Δύο σπίτια έκλεισαν με την πολύνεκρη τραγωδία που έγινε χθες, την εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και στοίχισε τη ζωή του νεαρού Χρήστου της μέλλουσας γυναίκας του, της 20χρονης Μαίρης αλλά και της 41 ετών μητέρας της…

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και ο αδερφός του άτυχου Χρήστου, οι οποίοι δε μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία που “χτύπησε” την οικογένεια τους, που αντί για τις χαρές του πρόσφατου αρραβώνα των δύο νέων παιδιών, ντύθηκαν στα μαύρα και πενθούν για τον πρόωρο χαμό του παιδιού τους.

 

Σύσσωμη η τοπική κοινωνία της Χερσονήσου, φίλοι και συμφοιτητές του Χρήστου πήγαν στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου στο Κουτουλουφάρι για να αποχαιρετήσουν το χαμογελαστό παιδί, που ήταν ιδιαίτερα αγαπητό σε όλους, αλλά και να συμπαρασταθούν στους τραγικούς γονείς, οι οποίοι είδαν μπροστά στα μάτια τους να “χάνεται” το παλικάρι τους.

Πηγή: CretaLive, Facebook, CretaPost

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις