Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: “Έκανε καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια”!

Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη: “Έκανε καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια”!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Συγκλονίζουν τα όσα περιγράφει στο newsIT.gr η αδερφή της άτυχης 32χρονης.
Είχαν καταγγείλει στην αστυνομία την βίαιη συμπεριφορά του συζύγου “αλλά δεν έκανε τίποτα”.
Ήταν σε διάσταση από τα Χριστούγεννα. Ζούσε στο σπίτι της μητέρας της μαζί με τα δύο μωρά.
Μετά το φονικό ο άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία.

Μία πραγματική τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στην Κρήτη, με θύμα μία 32χρονη μητέρα δύο μωρών. Το ένα παιδάκι της είναι 18 μηνών ενώ το άλλο μόλις 6!

Ο πατέρας της οικογένειας συνελήφθη για το φόνο της γυναίκας του. Φέρεται να την έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια και στη συνέχεια, να πήγε μόνος του στην αστυνομία και να παραδόθηκε. Μάλιστα, πολλά τοπικά ΜΜΕ της Κρήτης, δημοσιεύουν ότι όλα έγιναν μπροστά στα μάτια των δύο μωρών.

Το έγκλημα έγινε στο σπίτι της μητέρας της νεαρής κοπέλας, που έμενε η 32χρονη μαζί με τα παιδιά από τα Χριστούγεννα.

“Την απειλούσε με μαχαίρια”

Σύμφωνα με τα όσα είπε η αδερφή της άτυχης κοπέλας στο newsIT.gr, οι καβγάδες ήταν συχνοί μεταξύ του ζευγαριού ενώ οι αρχές, ήταν ενήμερες για αυτά που συνέβαιναν.

“Το ζευγάρι ήταν σε διάσταση. Η αδερφή μου είχε φύγει από το σπίτι της και έμενε με τη μητέρα μου. Αυτός ήταν νευρικός, ήταν ψυχικά άρρωστος. Έκανε συνέχεια καβγάδες και την απειλούσε με μαχαίρια. Τον είχαμε καταγγείλει στην αστυνομία, αλλά δεν έκανε τίποτα. Του είχαμε πει ότι θα έβγαινε συναινετικό διαζύγιο και φαινόταν πως είχε κάπως ηρεμήσει. Έτσι έδειχνε, τουλάχιστον. Αλλά, την παρακολουθούσε, είδε ότι ήταν μόνη της, γιατί τα παιδιά ήταν στο γιατρό και η μητέρα μου στην τράπεζα και τη σκότωσε”.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 32χρονη ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο 36χρονος σύζυγός της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

Ο δήμαρχος Σητείας, μιλώντας στο newsIT.gr είπε ότι η κοπέλα ήταν πολύ τυπικά στα καθήκοντά της ενώ δεν είχε δείξει στο εργασιακό της περιβάλλον ότι κάτι την απασχολούσε.

Πάντως, σύμφωνα με ΜΜΕ της Κρήτης, ο φερόμενος ως δράστης ήταν παντρεμένος ξανά στο παρελθόν. Από αυτόν το γάμο είχε αποκτήσει ένα παιδί που σήμερα είναι 13 ετών και το οποίο φέρεται επίσης να κακοποιούσε…

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Πηγή: ekriti, cretalive, neakriti, cretapost

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις