Τρίτη, 16 Απρ.
24oC Αθήνα

“Πολιτική αλητεία” όσα ειπώθηκαν για την μικρή Μελίνα στη Βουλή

“Πολιτική αλητεία” όσα ειπώθηκαν για την μικρή Μελίνα στη Βουλή

Σκληρή δήλωση για την υπόθεση της μικρής Μελίνας, που αναφέρθηκε χθες το βράδυ στη βουλή, έκανε η υποδιοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Η κ. Γιακουμάκη έκανε ειδική αναφορά με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν χθες στη Βουλή ανάμεσα σε Γεωργιάδη – Πολάκη για το θάνατο του κοριτσιού, ύστερα από επέμβαση ρουτίνας.

“Το θέμα τέθηκε χθες στη Βουλή άκομψα με εναν τρόπο πολιτικής αλητείας, σε μια διαδικασία άσχετη εντελώς με το θεμα συζήτησης. Επι του θέματος αυτου θα σας απάντησουν σε προκαθορισμένο χρονο οι καθ’ υλην αρμόδιοι. Αρκούμαι να σας πω οτι ουδέποτε, σε καμια χρονική στιγμή, δεν υπήρξε η παραμικρή παρέμβαση. Η διαδικασία γινεται με τον πλεον νόμιμο τρόπο και με τον πλεον νόμιμο τρόπο θα ανακοινωθεί και το αποτέλεσμα της διαδικασίας”, ανέφερε η ίδια.

Ακόμη, πρόσθεσε: “Είμαι σε θέση να γνωρίζω, οτι η διαδικασία, την προηγουμένη εβδομάδα, ηταν θέμα συζήτησης του Πειθαρχικού Συμβουλίου προκειμένου να βγει η απόφαση”.

Από την πλευρά του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Τασσόπουλος, αρκέστηκε να πει πως έχουν ενημερωθεί όλες οι υπηρεσίες και από πλευράς νοσοκομείου έχουν γίνει τα απαραίτητα.

“Δεν ανακοινωνω τίποτα  μεχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της ΕΔΕ που έγινε απο ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα. Η υπόθεση θα εξεταστεί συνολικα απο το πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο και θα βγάλει την απόφαση”. πρόσθεσε.

Πηγή: CretaLive

 

Κρήτη Τελευταίες ειδήσεις