Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Κρούσματα σε κονσερβοποιία: “Είχε συμπτώματα και ερχόταν στη δουλειά! Φορούσε τη μάσκα στο πηγούνι”

Κρούσματα σε κονσερβοποιία: “Είχε συμπτώματα και ερχόταν στη δουλειά! Φορούσε τη μάσκα στο πηγούνι”

Η 19χρονη Αννίτα είναι μία από τους δεκάδες ασθενείς υπαλλήλους της κονσερβοποιίας στη Σκύδρα της Πέλλας, που μετατράπηκε σε υγειονομική βόμβα. Με μια μάσκα στο πρόσωπο επί 24ωρου βάσεως, παραμένει σε καραντίνα στο σπίτι της και προσπαθεί να καταλάβει τον τρόπο που κόλλησε κορονοϊό.

Ήδη 114 εργαζόμενοι του εργοστασίου έχουν διαγνωστεί θετικοί στον ιό με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται…

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα είπε η 19χρονη Αννίτα, στην εκπομπή Livenews και στον Νίκο Ευαγγελάτο.

“Είχε συμπτώματα και δεν φορούσε σωστά τη μάσκα’

“Προχθές έμαθα ότι έχω κορονοϊό. Το πρώτο κρούσμα το μάθαμε την προηγούμενη εβδομάδα που έγιναν τα τεστ στο εργοστάσιο. Μία κυρία είχε συμπτώματα και ερχόταν στη δουλειά. Είχε καμιά εβδομάδα που ήταν σαν να είχε γρίπη. Δεν ξέρω αν τον έφερε αυτή τον ιό στο εργοστάσιο. Μας έκαναν καθημερινά θερμομέτρηση στο εργοστάσιο. Και φορούσαμε και μάσκες. Προφανώς αυτή η κυρία δεν είχε πυρετό. Φορούσε μάσκα, αλλά όχι κανονικά. Την φορούσε στο πηγούνι”, είπε η 19χρονη.

“Εγώ κανονικά είμαι. Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα”, πρόσθεσε η ίδια.

Την ίδια ώρα, στην περιοχή έχει πάει από το πρωί κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στην οποία συμμετέχουν ο ΓΓ Πολιτικής Προστασίας και τοπικοί φορείς, ώστε να αποφασιστούν έκτακτα νέα μέτρα.

Click4More: Συναγερμός σε 4 δήμους της Πέλλας για τα 114 κρούσματα κορονοϊού στην κονσερβοποιία – Κάνει εξαγωγές σε 85 χώρες!

Το εργοστάσιο στο Μαυροβούνι της Σκύδρας έκλεισε για 10 μέρες, με τη διαδικασία της ιχνηλάτησης να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη…

Εκτός από το εργοστάσιο στη Σκύδρα έκλεισε και το σχολείο Λουτροχωρίου.

Πηγή: MEGA

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις