Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Λαμία: Είδε αυτή την εικόνα στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια της – Τι είχε συμβεί (pics)

Λαμία: Είδε αυτή την εικόνα στο μπαλκόνι και προσπαθούσε να πιστέψει στα μάτια της – Τι είχε συμβεί (pics)

Δεν έχουν το Θεό τους μικροί και μεγάλοι Ρομά, που ακόμη και μέσα στο lockdown συνεχίζουν με αμείωτη ένταση την παράνομη δράση τους. Δεν έχει σημασία αν η λεία είναι μεγάλη ή μικρή, αλλά το γεγονός ότι κλέβουν ό,τι είναι πρόσφορο για να αρπάξουν.

Φαντάζει απίστευτο αλλά είναι αληθινό το περιστατικό που συνέβη σε σπίτι στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας. Η νοικοκυρά είχε απλώσει την μπουγάδα της στο σημείο του μπαλκονιού που φαίνεται στις φωτογραφίες. Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων, δύο νεαροί Ρομά με ποδήλατα, σταμάτησαν στο σημείο και αφού πάτησαν πάνω στα κάγκελα κατάφεραν να τραβήξουν διάφορα ρούχα και να τα κλέψουν!

«Στο τέλος δε θα τολμάμε να απλώσουμε ούτε τα ρούχα μας να στεγνώσουν», λέει με απόγνωση στο lamiareport.gr,  η γυναίκα που είχε βάλει την μπουγάδα, η οποία εξαφανίστηκε. 

Οπωσδήποτε υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ανάγκες σε ρούχα, παπούτσια, ακόμη και τρόφιμα, ευτυχώς όμως υπάρχουν άλλοι άνθρωποι και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν χωρίς να χρειάζεται να καταφύγεις στο κλέψιμο.

Για αυτό το βαθύτερο πρόβλημα όπως λένε οι ίδιοι οι πολίτες έχει να κάνει με την νοοτροπία και τη γενικότερη ατιμωρησία που υπάρχει με τη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα και όχι καθ’ αυτό με ότι έχουν πραγματική ανάγκη.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις