Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Λαμία: Τα ναρκωτικά ήταν ένα μόνο από τα ένοχα μυστικά του… (Φωτό)!

ΦΩΤΟ από lamiareport.gr
ΦΩΤΟ από lamiareport.gr

Ο λόγος για έναν 38χρονο Λαμιώτη που θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με σοβαρές κατηγορίες…

Οι αστυνομικοί έκαναν ντου για ναρκωτικά και εκτός από χασίς βρήκαν μασούρια με εκρηκτική ύλη και πυροκροτητές. Ο λόγος για έναν 38χρονο Λαμιώτη που θα οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης με σοβαρές κατηγορίες, αφού σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διακίνηση ναρκωτικών και κατοχή εκρηκτικών υλών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας παρακολουθούσαν διακριτικά τον τελευταίο καιρό τις κινήσεις του 38χρονου και χθες το μεσημέρι, την ώρα που έβγαινε από το σπίτι του, τον συνέλαβαν.

Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα στο σπίτι, που ωστόσο δεν βρέθηκε τίποτα το σοβαρό, παρά μόνο μικροποσότητες ναρκωτικών και μια ζυγαριά. Οι αστυνομικοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί και με τη βοήθεια αστυνομικού σκύλου συνέχισαν την έρευνα και τελικά δικαιώθηκαν. Σε διπλανή οικοδομή, που είναι ακόμη γιαπί, εντόπισαν στον τελευταίο όροφο κρυμμένα  ναρκωτικά και την εκρηκτική ύλη με τους πυροκροτητές.

Πιο συγκεκριμένα βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: 809,8 γραμμάρια χασίς, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, 5 μασούρια με ζελατινοδυναμίτιδα, συνολικού βάρους 2.844 γραμμαρίων και 2 ηλεκτρικοί πυροκροτητές. Ο 38χρονος θα οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση.

Πηγή: lamiareport.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε