Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Λαμία: Το κομμωτήριο της στοίχισε πιο ακριβά από όσο φανταζόταν – Πάγωσε μετά το χτένισμα!

Λαμία: Το κομμωτήριο της στοίχισε πιο ακριβά από όσο φανταζόταν – Πάγωσε μετά το χτένισμα!
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Πήγε σε κομμωτήριο και ζήτησε να την χτενίσουν. Τα όσα ακολούθησαν στη συνέχεια θα τα θυμάται για καιρό…

Γρήγοροι, εκπαιδευμένοι και θρασύτατοι ήταν οι διαρρήκτες που άνοιξαν χθες το απόγευμα (27-08-2018) κατοικία στην περιοχή των Καλυβίων στην Λαμία. Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού πετάχτηκε για λίγο στην κομμώτρια, στην ίδια περιοχή και σε λιγότερο από ένα τέταρτο της ώρας επέστρεψε για να το βρει ρημαγμένο.

Άγνωστοι δράστες –πιθανότατα Ρομά σύμφωνα με την αστυνομία- είχαν ανοίξει το σπίτι, το είχαν κάνει άνω κάτω αφού πέταξαν ότι βρήκαν μπροστά τους ενώ άδειασαν συρτάρια και ντουλάπες. Τελικά βρήκαν κάποια κοσμήματα της άτυχης γυναίκας και εξαφανίστηκαν. Η αστυνομία έσπευσε προκειμένου να καταγράψει το γεγονός και να αναζητήσει δακτυλικά αποτυπώματα των δραστών.

Ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στη Χαλκίδα

Δύο μοτοσυκλετιστές φορώντας τα κράνη τους, μπήκαν στο κατάστημα και με την απειλή ενός πιστολιού και μιας καραμπίνας (μάρτυρας έκανε λόγο ακόμη και για καλάσνικοφ), ακινητοποίησαν την υπάλληλο υποχρεώνοντάς την να τους δώσει τις κασετίνες με τα χρυσαφικά.

Αφού έβαλαν τα χρυσαφικά σε μία τσάντα, διέφυγαν με μηχανή μεγάλου κυβισμού, χρώματος μαύρο, προς άγνωστη κατεύθυνση. Για τον εντοπισμό των δραστών έχει σημάνει συναγερμός στις αστυνομικές αρχές με μπλόκα σε επίκαιρα σημεία όχι μόνο στο νομό Εύβοιας, αλλά και σε σημεία της Βοιωτίας.

Πηγή: lamianow.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις