Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Λάρισα: Διαρρήξεις και κλοπές μετά την κακοκαιρία – Βίντεο από drone στον Θεσσαλικό κάμπο

Λάρισα: Διαρρήξεις και κλοπές μετά την κακοκαιρία – Βίντεο από drone στον Θεσσαλικό κάμπο

H Λάρισα συνεχίζει να μετράει τις πληγές που άνοιξε η κακοκαιρία Daniel. Σα να μην φτάνουν όμως οι πλημμύρες, γίνονται καταγγελίες για κλοπές και διαρρήξεις…

Σε εξέλιξη βρίσκεται η αποκατάσταση των συνοικιών στη Λάρισα που επλήγησαν από τις πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία τις προηγούμενες μέρες, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να καθαρίζουν δρόμους και σπίτια από τις λάσπες.

Παράλληλα, συνεχίζεται η άντληση υδάτων από υπόγεια και αυλές, ενώ σε διάφορες περιοχές αναβλύζει νερό από το έδαφος. Κάτοικοι, αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων και ο στρατός συλλέγουν νεκρά ζώα προκειμένου να απομακρυνθούν για να προστατευτεί η δημόσια υγεία στα χωριά του νομού.

Εν τω μεταξύ, ανησυχία προκαλούν διαρρήξεις και κλοπές σε εργοστάσια και καταστήματα περιοχών που έχουν πλημμυρίσει, με χαρακτηριστικό παράδειγμα την αφαίρεση ΑΤΜ από την περιοχή της Γιάννουλης Λάρισας.

Δείτε στο επόμενο βίντεο του larissanet.gr, σε 50 δευτερόλεπτα την καταστροφή του Θεσσαλικού κάμπου. Τα πλάνα δεν αποτυπώνουν τη λίμνη Κάρλα, η λήψη έγινε πάνω από το χωριό Ελευθέριο Λάρισας.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις