Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: «Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια» – Σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 13χρονου

Λάρισα: «Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια» – Σπαρακτικό μήνυμα της μητέρας του 13χρονου

Σπαρακτικό είναι το μήνυμα της μητέρας του 13χρονου που έχασε τη ζωή του ενώ έκανε διακοπές στον Πλαταμώνα.

Ο 13χρονος Θωμάς Μπουχλαριώτης ένιωσε έντονους πόνους στην κοιλιά και στην πλάτη, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Κατερίνης και παρά την προσπάθεια των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή κατέληξε.

Τραγική φιγούρα οι γονείς του που δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Η μητέρα του πραγματικά συγκλονίζει με ανάρτησή της στα social media. Αποχαιρετά τον γιο της με ένα συγκλονιστικό μήνυμα ραγίζοντας καρδιές.

“Δεν ήξερα μωρό μου ότι θα ήταν η τελευταία μας βόλτα, αλλιώς θα σε κράταγα αγκαλιά λίγο ακόμα. Να παίζεις μπάλα εκεί πάνω με τα άλλα αγγελάκια και εγώ θα σε βλέπω κάθε βράδυ. Σ αγαπάω μικρέ μου” γράφει συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια από τις τελευταίες φωτογραφίες του γιου της.

Αλλά και ο ΑΟ Ιπποκράτης Λάρισας η ομάδα που έπαιζε ποδόσφαιρο με ανάρτησή του στο facebook αποχαιρετά τον Θωμά Μπουχλαριώτη. 

Click4more: Λάρισα: Πέθανε ξαφνικά 13χρονος, ενώ έκανε διακοπές στον Πλαταμώνα

“Α.Ο. ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Θρήνος στη Λάρισα από την ξαφνική απώλεια ενός 13χρονου μαθητή ο οποίος έχασε την ζωή του στον Πλαταμώνα ενώ παραθέριζε με την οικογένειά του. Πρόκειται για τον Θωμά Μπουχλαριώτη (του Δημητρίου). Ο 13χρονος αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και εντελώς ξαφνικά άφησε την τελευταία του πνοή. Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κατερίνης και αναμένεται πλέον το αποτέλεσμα της νεκροψίας για τα αίτια του θανάτου του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν μέλος της ομάδας μας για τρία χρόνια στα τμήματα Κ 10 και Κ 12 και φέτος ως μαθητής γυμνασίου εντάχθηκε στην ομάδα του ιδιωτικού σχολείου Μ. Ράπτου.

Βαρύ το πένθος και βαθιά η θλίψη για την οικογένεια του μικρού, όπως και για όλους εμάς. Βαρύς ο πόνος και για τους προπονητές της ακαδημίας μας κ. κ. ΓΕΡΟΔΗΜΟ & ΣΕΛΙΩΝΗ με τους οποίους ο άτυχος μικρός είχε ”δουλέψει” μαζί τους.

Ο πρόεδρος της ομάδας μας κ. ΑΓΓΕΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ και όλα τα μέλη της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μικρού ΘΩΜΑ.

ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ να έχεις αγαπημένο μας αστεράκι…”

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις