Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Παραιτήθηκε ο Αλέξης Γεωργούλης μετά το σάλο για τις απουσίες – Η επιστολή και οι εξηγήσεις του ηθοποιού [vids]

Λάρισα

Ο Αλέξης Γεωργούλης έστειλε επιστολή στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στη Λάρισα. Σε αυτή εξηγεί τους λόγους της παραίτησής του…

Mε επιστολή που απέστειλε στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου στη Λάρισα, Δημήτριο Τάχο, ο ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου. Τη θέση του Γεωργούλη, που σημειωτέον εκλέχτηκε με την παράταξη Τζανακούλη αλλά είχε αμελητέα συνεισφορά στα κοινά καθώς απουσίαζε διαρκώς, θα καταλάβει η πρώην αντιδήμαρχος Μαρία Κοτάκου ως πρώτη επιλαχούσα του συνδυασμού.

Ο Αλέξης Γεωργούλης με επιστολή του προς τον πρόεδρο του Σώματος Δημήτρη Τάχο, υπέβαλε την παραίτησή του, επικαλούμενος επαγγελματικούς λόγους.

Οι απουσίες του Γεωργούλη που άναψαν φωτιές

Το θέμα άρχισε να παίρνει έκταση πριν από ένα χρόνο. Τότε ο Δημήτρης Τάχος είχε ζητήσει την παρέμβαση της αρμόδιας ελεγκτικής αρχής, προκειμένου να τεθεί σε αργία ο δημοτικός σύμβουλος Λάρισας και ηθοποιός Αλέξης Γεωργούλης. Αφορμή οι «αδικαιολόγητες απουσίες» του κ. Γεωργούλη από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως είχε επισημάνει ο κ. Τάχος στις επιστολές του, προς τον Ελεγκτή Νομιμότητας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Ο κ. Τάχος εξηγώντας την απόφασή του, να κινήσει τη διαδικασία σε βάρος του κ. Γεωργούλη, σημείωσε την «ανάγκη εφαρμογής και σεβασμού των κανόνων».

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ρόλο σερβιτόρου

Ο Αλέξης Γεωργούλης διοργάνωσε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας ένα party για τα εγκαίνια του νέου του μαγαζιού στο Περιστέρι. Ο γνωστός ηθοποιός άνοιξε μεζεδοπωλείο, το οποίο ονόμασε “Ρόζα” και κάλεσε τους φίλους και συναδέρφους του για να το γιορτάσουν. Φυσικά, στο πλευρό του ήταν και η Τόνια Σωτηροπούλου, που δεν θα μπορούσε να λείψει από το νέο επαγγελματικό του βήμα.

Ο ηθοποιός, μπορεί να είναι ο ιδιοκτήτης του μαγαζιού αλλά δεν έχει κανέναν ενδιασμό να κάνει όλες τις δουλειές του νέου του μεζεδοπωλείου. Συγκεκριμένα, η Τόνια Σωτηροπούλου ανέβασε Instagram Story από την όμορφη βραδιά, με τον ηθοποιό να σερβίρει σαλάτες στους καλεσμένους του! Ανάμεσά τους ήταν και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία απόλαυσε το φαγητό της, αλλά και η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία χόρεψε κι ένα ζεϊμπέκικο.

Πηγή: thessalianews.gr, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις