Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Λάρισα: Σπαραγμός στην Ελασσόνα για τον θάνατο αστυνομικού της ΔΙΑΣ! Υπέκυψε μετά από φοβερό τροχαίο

Λάρισα: Σπαραγμός στην Ελασσόνα για τον θάνατο αστυνομικού της ΔΙΑΣ! Υπέκυψε μετά από φοβερό τροχαίο

O 25χρονος αστυνομικός της ΔΙΑΣ από την Ελασσόνα στη Λάρισα, έχασε τη μεγάλη μάχη. Απαρηγόρητοι οι στενοί συγγενείς και οι συνάδελφοί του…

Στη θλίψη βυθίστηκε το Μικρό Ελευθεροχώρι και η ευρύτερη περιοχή της Ελασσόνας στη Λάρισα, στο άκουσμα της είδησης του θανάτου 25χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ.

Είναι ο δεύτερος αστυνομικός που είχε εμπλοκή με σύνάδελφο του, ο οποίος και εκείνος δυστυχώς έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο με δύο άλλα οχήματα, ενώ είχαν λάβει σήμα να πάνε να βοηθήσουν στην κατάσβεση της φωτιάς που είχε ξεσπάσει σε οικόπεδο στην περιοχή του Αγίου Κοσμά στην Αθήνα.

Ο άτυχος αστυνομικός της ΔΙΑΣ είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, είχε θωρακικές, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μηριαίο κάταγμα και το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν διασωληνωμένος δίνοντας μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας: «Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή.

Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Πηγή: elassona884.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις