Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Λάρισα: Σταμάτησε το ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια και της έκανε πρόταση γάμου

Λάρισα: Σταμάτησε το ζεϊμπέκικο στα μπουζούκια και της έκανε πρόταση γάμου

Την πρόταση γάμου στα μπουζούκια στη Λάρισα την γνώριζαν ελάχιστοι. Η μουσική σταμάτησε και ένα ολόκληρο μαγαζί περίμενε την απάντηση της γυναίκας…

Η πρόταση γάμου στη Λάρισα γίνεται viral καθώς ο αιφνιδιασμός ήταν απόλυτος. Η μουσική σταμάτησε και ο άντρας που λίγο νωρίτερα χόρευε ζεϊμπέκικο μπροστά στην αγαπημένη του, γονάτισε και έβγαλε το μονόπετρο. Εκείνη είπε το μεγάλο «ναι» και πλέον οι δυο τους αρχίζουν να σκέφτονται και να ετοιμάζουν τον γάμο τους.

Μόδα τείνει να γίνει η πρόταση γάμου στα μπουζούκια στη Λάρισα. Ούτε έναν μήνα από το περιστατικό με τον πρώτο γαμπρό που αποφάσισε να ζητήσει σε γάμο την καλή του σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης, ήρθε και η δεύτερη και πάλι στο ίδιο κέντρο διασκέδασης.

Αυτή τη φορά ο γαμπρός ήταν ακόμη πιο μερακλής και είχε την ιδέα να ζητήσει το χέρι της αγαπημένης του την ώρα που ο ίδιος χόρευέ ζεϊμπέκικο στην πίστα και η καλή του, του χτυπούσε παλαμάκια. Τότε γονάτισε και της έδειξε το δαχτυλίδι, ζητώντας της να γίνει γυναίκα του.

Εν μέσω χειροκροτημάτων όλων των θαμώνων, η κοπέλα δέχτηκε και η τραγουδίστρια του μαγαζιού τους τραγούδησε, τι άλλο φυσικά, «έρωτά μου αγιάτρευτε»! Δείτε το βίντεο του onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις