Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Λάρισα: Η συναυλία του Ρέμου δεν είχε Ρέμο – Νέα απρόοπτα και γκρίνιες στο γήπεδο [pics]

Λάρισα: Η συναυλία του Ρέμου δεν είχε Ρέμο – Νέα απρόοπτα και γκρίνιες στο γήπεδο [pics]

Έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα στο γήπεδο της ΑΕΛ. Πλήθος κόσμου στη συναυλία που σημαδεύτηκε από έντονα παράπονα και φωνές…

To… τζάμπα ακούγεται ευχάριστο και μπορεί να φέρνει κόσμο αλλά κρύβει ταλαιπωρία και κινδύνους. Αυτό έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο AEL F.C. ARENA όπου επαναλήφθηκε η συναυλία του Ρέμου, χωρίς τον Ρέμο, με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τις Μέλισσες να κερδίζουν το χειροκρότημα του κοινού.

Ταλαιπωρία στις εισόδους του γηπέδου

Απίστευτη η ταλαιπωρία στις εισόδους του γηπέδου, με τις μανάδες να κρατάνε σφιχτά τα μικρά παιδιά μέσα στο πλήθος που περίμενε να ανοίξουν οι πόρτες.

Για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά το ΑΕL FC ΑΡΕΝΑ γέμισε από κόσμο. Μάλιστα χθες ήταν περισσότεροι οι Λαρισαίοι και λοιποί Θεσσαλοί που βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς η είσοδος ήταν δωρεάν, κάτι που αποφάσισαν διοργανωτές και καλλιτέχνες μετά την προχθεσινή βραδιά, όπου ο καιρός τους τα χάλασε.

Οι γκρίνιες μερίδας του κοινού, κυρίως αναφορικά με τη διοργάνωση της συναυλίας, αποτυπώθηκε και στα social media. Όπως ανέφεραν ορισμένοι, οι πόρτες άργησαν να ανοίξουν και όταν συνέβη αυτό δεν δόθηκε προτεραιότητα σε όσους είχαν το απόκομμα του εισιτηρίου από χθες.

Κατά τα άλλα όλα πήγαν καλά και ο κόσμος χάρηκε μια συναυλία που θα θυμάται για καιρό, όπως άλλωστε και οι καλλιτέχνες…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις