Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Λάρισα: “Βενετία” ξανά ο Αγιόκαμπος – Πλημμύρισαν σπίτια και κόπηκε ο δρόμος προς Σκήτη [pics]

Λάρισα: “Βενετία” ξανά ο Αγιόκαμπος – Πλημμύρισαν σπίτια και κόπηκε ο δρόμος προς Σκήτη [pics]

Νέα προβλήματα στην πολύπαθη περιοχή της Λάρισας. Ο Αγιόκαμπος μετράει τις πληγές του για ακόμα μία φορά το τελευταίο διάστημα…

Αρκετά προβλήματα προκλήθηκαν ξανά στην περιοχή των παραλίων και του δήμου Αγιάς στη Λάρισα. Πιο συγκεκριμένα τα ρέματα κατέβασαν μεγάλες ποσότητες νερού μετά την ένταση του φαινομένου την νύχτα.

Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τα παράλια να μετρούν ξανά τις νέες πληγές τους. Σύμφωνα με το αντιδήμαρχο Αγιάς Βασίλη Λέτσιο φαίνεται πως έχουν πλημμυρίσει και πάλι σπίτια στην περιοχή δίπλα από την γέφυρα «Καλατράβα» στον Αγιόκαμπο.

Επίσης έχει… κοπεί, λόγω κατολίσθησης, ο δρόμος προς τη Σκήτη. Κατολίσθηση υπάρχει και μέσα στην Σκήτη. Τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός για την αποκατάσταση των ζημιών.

Οι εικόνες από τις πλημμύρες στον Αγιόκαμπο της Λάρισας

Αν και η ένταση του καιρικού φαινομένου δεν ήταν τέτοια, το νερό που κατέβηκε και πάλι από τα ρέμματα ήταν αρκετό για να πλημμυρίσει δρόμους, οικόπεδα και αυλές.

Δυστυχώς η κατάσταση φαίνεται να επιδεινώνεται, χωρίς να μπορεί να δοθεί μία οριστική λύση με έργα υποδομών. Ας μην ξεχνάμε πως μόλις πριν από δύο Σάββατα, κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή.

Πηγή: larissanet.gr, onlarissa.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις