Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Λασίθι: “Ζω χάρη στον Θεό”!

Λασίθι: “Ζω χάρη στον Θεό”!

Σοκαριστική μαρτυρία του γαμπρού του αδικοχαμένου Μανόλη Φινοκαλιώτη, που γλίτωσε από θαύμα από τα πυρά του 43χρονου στο Λασίθι. “Ζω χάρη στον Θεό” ισχυρίστηκε ο 52χρονος γαμπρός του 73χρονου, ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του συντοπίτη του το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας (10.02.2020), στα Περάμπελα, κοντά στις Κουρούνες Λασιθίου.

Ο δράστης, ο οποίος διέφευγε της σύλληψης, παραδόθηκε τελικά το πρωί της Πέμπτης (13.02.2020) στις Αρχές. Αργότερα, κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας, ο 43χρονος κτηνοτρόφος, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος ενώπιον του εισαγγελέα Λασιθίου, ο οποίος του άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, αλλά και για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή.

Click4more: Λασίθι – Μετανιωμένος δηλώνει ο δράστης του στυγερού φονικού

Κατόπιν παραπέμφθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή, ωστόσο ζήτησε και έλαβε προθεσμία για την ερχόμενη Δευτέρα (17.02.2020).

Click4more: Λασίθι – Βαρύ πένθος στην κηδεία του γίγαντα “Κοντοβράκη” που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες του 43χρονου

Επισημαίνεται ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Λασιθίου επικράτησαν στιγμές μεγάλης έντασης, καθώς πλήθος συγγενών και φίλων του αείμνηστου “Κοντοβράκη” (αυτό ήταν το παρατσούκλι του αδικοχαμένου 73χρονου) περίμενε με άγριες διαθέσεις τον 43χρονο να βγει από το γραφείο του εισαγγελέα.

πηγή: neakriti.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις