Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Λέσβος: Μητέρα και 3 παιδιά στο χείλος γκρεμού μετά από τροχαίο – Κρέμονταν από τις ζώνες ασφαλείας

Λέσβος: Μητέρα και 3 παιδιά στο χείλος γκρεμού μετά από τροχαίο – Κρέμονταν από τις ζώνες ασφαλείας

Το τροχαίο είχε σαν αποτέλεσμα να φύγει το αυτοκίνητο από το δρόμο και να καταλήξει στο χείλος του γκρεμού. Η Λέσβος στο επίκεντρο για το ατύχημα και τον εφιάλτη που έζησε μια οικογένεια…

Η Λέσβος στο επίκεντρο για το τροχαίο που σημειώθηκε μετά τη διασταύρωση της Παναγιούδας, πριν τον Αφάλωνα. Μέσα στο αυτοκίνητο βρισκόταν μια μητέρα με τα 3 της παιδιά. Όλοι βρέθηκαν να καρδιοχτυπούν και να χαροπαλεύουν στο χείλος γκρεμού που είχε καταλήξει το όχημα. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Στο σημείο έσπευσαν διασώστες που ειδοποιήθηκαν και οι διασώσεις ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία.

Άγιο είχε μία γυναίκα και τρία παιδιά, το πρωί του περασμένου Σαββάτου (19-11-2022) όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε λίγο μετά τη διασταύρωση της Παναγιούδας, πριν τον Αφάλωνα στη Λέσβο, ξέφυγε από την πορεία του και παραλίγο να πέσει στο γκρεμό. 

Η οδηγός του αυτοκινήτου άμεσα ειδοποίησε για βοήθεια δηλώνοντας ότι είναι πολύ κοντά στο γκρεμό και κρέμονται κυριολεκτικά από τις ζώνες ασφαλείας. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, άμεσα έσπευσαν στην περιοχή δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Τροχαίας όπου βοήθησαν τη γυναίκα και τα τρία παιδιά να βγουν σώοι από το αυτοκίνητο. 

Όπως μετέδωσε η ιστοσελίδα stonisi.gr, για προληπτικούς λόγους η γυναίκα μεταφέρθηκε για ιατρική βοήθεια, ωστόσο όλοι είναι καλά στην υγεία τους. 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις