Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Λέσβος: Νηστικοί από Δευτέρα οι μετανάστες – Σταματούν το catering οι εταιρείες γιατί είναι απλήρωτες!

ΦΩΤΟ από το lesvosnews.gr
ΦΩΤΟ από το lesvosnews.gr

Συζητήσεις προκαλεί η απόφαση των ιδιοκτητών των δύο catering που σιτίζουν τους μετανάστες, να σταματήσουν από τη Δευτέρα να πηγαίνουν φαγητό στα κέντρα φιλοξενίας των μεταναστών, αφού τους οφείλονται τεράστια ποσά.

Όπως λένε στο LesvosNews, έχουν εξαθλιωθεί οικονομικά, αφού έχουν να πληρωθούν από τον Ιανουάριο!

Συγκεκριμένα, οι ιδιοκτήτες των catering δήλωσαν:

“Έχουμε φτάσει στο αμήν… Μας οφείλονται χρήματα από τον Ιανουάριο… Ταϊζουμε ορισμένες φορές περισσότερους από 5.000 μετανάστες την ημέρα… Πόσο θα αντέχαμε οικονομικά και εν καιρώ κρίσης… Λυπάμαι αυτούς τους δύστυχους ανθρώπους αλλά από τη Δευτέρα δεν θα έχω δυνατότητα να κάνω προμήθειες για να τους ταϊσω… Το δήλωσα από τώρα στον υπεύθυνο της αστυνομίας για να φροντίσουν να βρουν λύση” λέει ο Γιώργος Σαξιώνης.

“Δυστυχώς έχουμε εξαθλιωθεί οικονομικά… Μας οφείλονται από την Πολιτεία πολλά χρήματα… Δεν μπορούμε πλέον να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας… Αν δεν μας καταβληθούν άμεσα κάποια χρήματα δεν θα μπορέσουμε να σιτίσουμε πλέον τους μετανάστες…” λέει ο Μανώλης Τζανέτος.

Να σημειώσουμε ότι πριν λίγο καιρό είχε σταματήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, ακόμα  ένα catering που σίτιζε τους μετανάστες…

Πηγή: lesvosnews

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε