Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα: Πέθανε ο 47χρονος «Αμερικάνος» που πυροβόλησαν 

Μαφιόζικη επίθεση στην Καλαμάτα: Πέθανε ο 47χρονος «Αμερικάνος» που πυροβόλησαν 

Σκηνές που παραπέμπουν σε συμμορίες και ξεκαθαρίσματα λογαριασμών εκτυλίχθηκαν το πρωί της Παρασκευής (20.01.2023) στο κέντρο της Καλαμάτας. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το θύμα της μαφιόζικης επίθεσης -ο 47χρονος «Αμερικανός»- υπέκυψε στα τραύματα του. 

Η μαφιόζικη επίθεση, σύμφωνα με το messinialive.gr, σημειώθηκε λίγο πριν τις 11:00 το πρωί της Παρασκευής (20.01.2023) στο κέντρο της Καλαμάτας. Οι δύο δράστες αιφνιδίασαν τον 47χρονο «Αμερικανό» και του έκλεισαν το δρόμο. Του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον γρονθοκοπούν με μανία. 

Αμέσως μετά ο ένας από τους δύο, έβγαλε όπλο και άρχισε να πυροβολεί. Ο οδηγός της μηχανής – ο 47χρονος «Αμερικανός» – έπεσε σε μια λίμνη αίματος. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν και το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο.

Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν την πιθανότητα να πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών για υποθέσεις ναρκωτικών, ενώ ακόμα οι δύο δράστες που διέφυγαν, αναζητούνται. Πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι ο 47χρονος «Αμερικανός» ήταν γνώριμος των Αρχών, καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών. Το θύμα ήταν γνωστός στην περιοχή της Καλαμάτας ως ο «Αμερικάνος», καθώς πριν από έναν χρόνο είχε φύγει στις ΗΠΑ και μετά από λίγο καιρό γύρισε. Αυτή την περίοδο ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο 47χρονος «Αμερικανός» μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με το messinialive.gr, παρά τις προσπάθειες των γιατρών το θύμα της δολοφονικής επίθεσης κατέληξε.

Με πληροφορίες από messinialive.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις