Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Μαλεσίνα: 11 νεκροί από κορονοϊό σε 19 μέρες

Μαλεσίνα: 11 νεκροί από κορονοϊό σε 19 μέρες
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Έναν ακόμη θάνατο από κορονοϊό «μετρά» η Μαλεσίνα, με τους ανθρώπους που έχουν χάσει τη ζωή τους από COVID να φτάνουν συνολικά τους 11 μέσα σε 19 μέρες.

Σύμφωνα με το tvstar.gr, τ

Tο τελευταίο θύμα του κορονοϊού στη Μαλεσίνα, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, είναι ένας 85χρονος άνδρας που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας. Ο ηλικιωμένος άνδρας – όπως αναφέρει το LamiaReport – άφησε την τελευταία του πνοή του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας (22/3). Ανάμεσα στους εκείνους που έφυγαν από την ζωή μετά από μάχη με τον ιό, ήταν δύο νέοι άνθρωποι ένας 38χρονος και ένας 44χρονος.

Click4more: Επιστράτευση γιατρών στην Αττική για την ενίσχυση του ΕΣΥ

Υπενθυμίζουμε ότι για την περίπτωση της Μαλεσίνας, όπου είχαμε ασύμμετρη διασπορά και μετάδοση του θανατηφόρου ιού, η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Αγορή Παπακώστα, έχει παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Click4more: Μαλεσίνα: Οι πρώτες εικόνες από τον γάμο που έφερε έκρηξη κρουσμάτων – Αδιαφορία προκλητική από όλους (video)

Τη μεγάλη διασπορά φαίνεται να προκάλεσε η απείθαρχη στάση που είχαν οι πολίτες απέναντι στα μέτρα καθώς πλήθος κόσμου συνωστιζόταν στα καφενεία, παρά τις συστάσεις των ειδικών. Βασική αιτία του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου αποτέλεσε όμως και η τέλεση ενός γάμου με 30 καλεσμένους εντός της εκκλησίας και περί τους 200 εκτός

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από LamiaReport.gr και tvstar.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις