Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Μάνη: Τροχαίο με πτώση θανάτου σε γκρεμό – Νεκρός ο οδηγός του αγροτικού

Μάνη: Τροχαίο με πτώση θανάτου σε γκρεμό – Νεκρός ο οδηγός του αγροτικού

Το τροχαίο δυστύχημα στη Μάνη αποκαλύφθηκε ώρες αργότερα. Ο οδηγός του αγροτικού σκοτώθηκε ακαριαία, όταν το όχημά του κατέληξε σε γκρεμό 20 μέτρων…

Το τροχαίο δυστύχημα στη Δυτική Μάνη σημειώθηκε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας και αποκαλύφθηκε το επόμενο πρωί. Θύμα ένας 95χρονος που οδηγούσε το κόκκινο αγροτικό που βλέπετε στις παρακάτω φωτογραφίες. Τα αίτια της τραγωδίας δεν έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί. Φαίνεται πως ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο και το όχημα μετά από τρελή πορεία κατέληξε στο κενό. Όταν ειδοποιήθηκαν οι διασώστες ήταν ήδη πολύ αργά.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22 Ιανουαρίου, στον δρόμο από Άγιο Δημήτριο προς Τραχήλα, στη Δυτική Μάνης, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος εξετράπη της πορείας του, έπεσε σε γκρεμό 20 μέτρων και κατέληξε στα βράχια στο “Καταφύγι”, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο οδηγός του.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι κανείς δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό μέχρι χθες το πρωί, όταν διερχόμενος οδηγός εντόπισε το κόκκινο αγροτικό, κάτω ακριβώς από τον δρόμο, και πάνω στα βράχια.

Σύμφωνα με το messinialive.gr, ειδοποίησε τις Αρχές και στο σημείο έσπευσαν λίγο μετά τις 11:00 το πρωί της Τρίτης, Πυροσβεστική, η Γαία Εθελοντές- διασώστες Μάνης και η Αστυνομία.

Ξεκίνησε επιχείρηση απεγκλωβισμού του νεκρού οδηγού και ανάσυρσης του αγροτικού οχήματος από το σημείο.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις