Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεσσηνία: Νέα στοιχεία για την άγρια ληστεία των 200.000 ευρώ σε τράπεζα! Πυροβολισμοί και στιγμές τρόμου!

Μεσσηνία: Νέα στοιχεία για την άγρια ληστεία των 200.000 ευρώ σε τράπεζα! Πυροβολισμοί και στιγμές τρόμου!

Οι ληστές μπήκαν στην τράπεζα Πειραιώς με ακάλυπτα πρόσωπα και απειλώντας τον διευθυντή άρπαξαν 200.000 ευρώ. Η ληστεία στο τραπεζικό υποκατάστημα στη Χώρα, ήταν σκληρή, καθώς είχαμε και πυροβολισμούς…

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ανάγκασαν τον διευθυντή να ανοίξει το κεντρικό χρηματοκιβώτιο και να τους δώσει τα 200.000 ευρώ που υπήρχαν μέσα.

Το υποκατάστημα της Πειραιώς στη Χώρα λειτουργεί μόνο δύο μέρες την εβδομάδα και σε αυτές υπάρχουν πολλές πληρωμές. Αυτό, όπως φαίνεται, το γνώριζαν καλά οι ληστές και δε δίστασαν να επιχειρήσουν, παρά τον αυξημένο αριθμό πελατών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στην τράπεζα.

Περίπου στις 09.00 χθες το πρωί (02-12-2019) ένα γκρι αυτοκίνητο με τέσσερα άτομα σταμάτησε έξω από την τράπεζα. Ο οδηγός παρέμεινε στη θέση του, ενώ δύο άτομα φορώντας μόνο γυαλιά ηλίου και έχοντας ακάλυπτα τα πρόσωπά τους μπήκαν στην τράπεζα κρατώντας ένα πιστόλι.

Ο τέταρτος, φορώντας κουκούλα και κρατώντας πολεμικό τυφέκιο (πιθανότατα καλάσνικοφ), έμεινε ακριβώς έξω από την τράπεζα. Στο χώρο του καταστήματος εκείνη τη στιγμή βρίσκονταν τρεις υπάλληλοι και 10-12 πελάτες.
Οι δύο ληστές, με καθαρά ελληνικά, φώναξαν ληστεία και ακινητοποίησαν όλο τον κόσμο με την απειλή του όπλου.

Ο ένας από τους δύο, με την απειλή του όπλου, πήρε μαζί του το διευθυντή του καταστήματος και τον κατέβασε στο υπόγειο, όπου βρίσκεται το κεντρικό θησαυροφυλάκιο. Τον ανάγκασε να το ανοίξει και έτσι να βρεθεί μπροστά στις δεσμίδες με τα ευρώ.

Ο τρίτος ληστής, που βρισκόταν έξω από την τράπεζα, πυροβόλησε περίπου 3-4 φορές στον αέρα, ενώ αμέσως μετά μπήκε κι αυτός στην τράπεζα και πυροβόλησε άλλη μια φορά για εκφοβισμό, ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κανείς. Αμέσως μετά και οι 3 επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο που τους περίμενε ο συνεργός του και εξαφανίσθηκαν.

Όλα, πάντως, καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας της τράπεζας και προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση ότι οι δύο ληστές που μπήκαν πρώτοι δεν έδειξαν να τους νοιάζει που δεν είχαν καλύψει τα πρόσωπά τους. Ωστόσο, από την Αστυνομία εξετάζεται η πιθανότητα να είχαν αλλοιώσει με άλλον τρόπο τα χαρακτηριστικά τους.

Πηγή: tharrosnews.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις