Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Μονεμβασιά: Ξαναγύρισε για να αποτελειώσει το διπλό έγκλημα – «Δεν κατάλαβα τίποτα»

Μονεμβασιά: Ξαναγύρισε για να αποτελειώσει το διπλό έγκλημα – «Δεν κατάλαβα τίποτα»
ΦΩΤΟ NEWSIT.GR

Ακόμα δε μπορούν να συνέλθουν οι άνθρωποι που το βράδυ του Σαββάτου, παρακολούθησαν ένα πρωτοφανές έγκλημα μπροστά στα μάτια τους, στη Μονεμβασιά. Ένας 52χρονος πάτησε και σκότωσε εν ψυχρώ με το αυτοκίνητό του, δύο άτυχους ηλικιωμένους που ήταν πάνω σε μηχανάκι.

Σύμφωνα μάλιστα με το MEGA, όλα έγιναν μπροστά σε δεκάδες πελάτες που μέχρι εκείνη τη στιγμή, έτρωγαν ανυποψίαστοι σε ταβέρνες της Μοναμβασιάς αφού το κακό, έγινε στον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής…

Ο 52χρονος εμφανίστηκε με το αυτοκίνητό του στο σημείο στις 21:45 το βράδυ του Σαββάτου και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα έπεσε για αδιευκρίνιστους λόγους πάνω στη χαμηλού κυβισμού μοτοσυκλέτα στην οποία ήταν οι δύο φίλοι, ηλικίας 77 ετών.

Αφού γκρέμισε τα θύματά του από τη μοτοσυκλέτα, παρέσυρε τον πρώτο άνδρα κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου για περισσότερο από 200 μέτρα, αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Click4More: Μονεμβασιά: Ο οδηγός που σκόρπισε το θάνατο και το παραλήρημά του στους αστυνομικούς

Συγκλονιστικά ήταν τα όσα είπε στο newsit.gr συγγενής ενός εκ των δύο θυμάτων. «Τα δύο θύματα ήταν γνωστοί φίλοι, ίδια ηλικία στο καφενείο σύχναζαν και εκεί ήταν χθες και γυρνούσαν προς τα σπίτια τους. Ανέβηκαν στο παπάκι-ήρεμα και ωραία- για να φύγουν και ήρθε ο δράστης και τους χτύπησε μετωπικά, τους πήρε παραμάζωμα. Εγώ ήμουν και αυτόπτης μάρτυρας στο ένα σημείο που έγινε. Τι να πω.. Τι του έφταιξαν αυτοί οι δύο άνθρωποι;»…

Ήθελε να τους αποτελειώσει!

Δεν όμως είναι μόνο ότι έπεσε με ταχύτητα στο μηχανάκι πάνω στο οποίο ήταν οι δύο 77χροι φίλοι… Είναι και ότι ο δράστης σύμφωνα με τους μάρτυρες, γύρισε άλλες δύο φορές στο σημείο για να τους αποτελειώσει! Μάλιστα ο ένας από τους δύο ζούσε όταν δέχθηκε ξανά το δολοφονικό χτύπημα του οδηγού που έμοιαζε να είναι σε αμόκ!

Click4More: Τροχαίο στην Μονεμβασιά: Αυτός είναι ο 77χρονος που τον παρέσυρε αυτοκίνητο και τον έσερνε

«Ήταν ζωντανός. Έσπασε το πόδι του και είχε πάει ένας γιατρός εδώ που έχουμε και οι περίοικοι και του είχαν βάλει ένα μαξιλάρι να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες μέχρι να έρθει ασθενοφόρο. Τον βάζει στο σασί από κάτω και τον σέρνει ένα σημείο στη Μονεμβάσια, τον σκοτώνει, φεύγει από τη Μονεμβάσια, βγαίνει έξω και επιστρέφει σε δέκα λεπτά» περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χριστάκος στο MEGA.

Μάλιστα ο 52χρονος, ίσως να είχε πάρει στο «λαιμό» του περισσότερα θύματα εάν την τρίτη φορά που επέστρεψε στο σημείο δεν του είχε κόψει το δρόμο περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο ο δράστης προσπάθησε να εμβολίσει.

Μετά από καταδίωξη, οι αστυνομικοί «έριξαν» το περιπολικό πάνω στο αυτοκίνητο του 52χρονου για να καταφέρουν να τον σταματήσουν. Μάλιστα, και ένας πολίτης χρησιμοποίησε το ΙΧ του για να ανακόψει την ξέφρενη πορεία του αυτοκινήτου.

«Ήταν λες και είχε γίνει πόλεμος στην Μονεμβασιά» είπε χαρακτηριστικά στον Alpha ένας από τους ανθρώπους που βρέθηκαν στην περιοχή.

«Δεν κατάλαβα τίποτα»

Σύμφωνα με το MEGA, συγκλονιστική είναι και η αντίδραση του δράστη, όταν τελικά τον έπιασαν οι αστυνομικοί. «Δεν έγινε και τίποτα!Δεν κατάλαβα τίποτα, δεν τους είδα» φέρεται να είπε.

Τώρα είναι στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αύριο Δευτέρα, αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, στη Σπάρτη…

 

 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις