Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μύκονος: Έδειξε τα προσόντα και τη θηλυκότητα στην εκπληκτική της βίλα – Στα ύψη ο υδράργυρος – video

Μύκονος: Έδειξε τα προσόντα και τη θηλυκότητα στην εκπληκτική της βίλα – Στα ύψη ο υδράργυρος – video

Με ένα καπέλο στα χέρια και ένα μπικίνι μικρό σαν γραμματόσημο, κέντρισε τα βλέμματα. Όταν γύρισε οι περισσότεροι την αναγνώρισαν…

Με όπλα τις απίστευτες αναλόγιες της και την πλούσια συλλογή της από αποκαλυπτικά μαγιώ, η Gigi Hadid συνεχίζει να χτυπάει αλύπητα τον ανδρικό πληθυσμό!

Η κάμερα του Mykonos Live TV την απαθανάτισε στην βίλλα της στον Άγιο Σώστη σε καυτές πόζες φορώντας μικρό σαν γραμματόσημο μπικίνι! Όπως φαίνεται στα αποκλειστικά πλάνα, το κορίτσι είναι ο ορισμός του αισθησιασμού και της θηλυκότητας…

Η Bella και η Gigi Hadid βρίσκονται στην Μύκονο και χαίρονται το ελληνικό καλοκαίρι με αφορμή το πάρτυ γενεθλίων της μεγαλύτερης αδελφής τους, Alana, το οποίο έλαβε χώρα στο νησί των Ανέμων.

Οι αδελφές Hadid διαμένουν σε βίλλα και κάνουν συνεχώς αναρτήσεις στα social media με φόντο το λευκό και το γαλάζιο του Αιγαίου διαφημίζοντας την Μύκονο και την Ελλάδα στους εκατομμύρια followers τους. Το Mykonos Live TV κατέγραψε αποκλειστικά πλάνα από την πισίνα του πολυτελούς καταλύματος των Hadid όπου η Gigi το έκανε πάλι το θαύμα της!

Η κάμερα την απαθανάτισε με μπικίνι να σκύβει δίνοντάς μας την ευκαιρία να θαυμάσουμε το θεϊκό κορμί της. Την ίδια ώρα η Bella έκανε βόλτες ντυμένη ενώ οι φίλες των κοριτσιών χαλάρωναν στον χώρο της πισίνας. (δείτε το βίντεο εδώ)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις