Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Μύκονος: Το νέο στοίχημα του Πωλ Ευμορφίδη μετά την παρουσία με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Μύκονος: Το νέο στοίχημα του Πωλ Ευμορφίδη μετά την παρουσία με σανδάλια στο Προεδρικό Μέγαρο

Ο Πωλ Ευμορφίδης έγινε θέμα συζήτησης όταν πήγε στο προεδρικό μέγαρο με σανδάλια. Η Μύκονος είναι το νησί που λατρεύει και επικεντρώνεται επιχειρηματικά…

Ο Πωλ Ευμορφίδης είναι επιχειρηματίας, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Cocomat. Η Μύκονος είναι ένα από τα νησιά που όπως φαίνεται έχει αδυναμία χειμώνα – καλοκαίρι. Αυτή τη φορά επέλεξε τα Ματογιάννια, για να κάνει γνωστό ακόμα ένα επιχειρηματικό του στοίχημα. Μια ιδέα ανακύκλωσης, με την εταιρεία του να αγοράζει παλιές πετσέτες και σεντόνια με στόχο να τα μετατρέψει σε παντόφλες και ρούχα.

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος βρέθηκε στην έκθεση XENIA όπου συνάντησε στο περίπτερο της εταιρείας του, τον κύριο Πωλ Ευμορφίδη, τον άνθρωπο που προκάλεσε πολλές συζητήσεις όταν πήγε σε δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου φορώντας σανδάλια.

Ο κος Ευμορφίδης είναι ιδρυτής και ιδιοκτήτης της COCOMAT που διαθέτει δεκάδες καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επιχειρηματίας με μεγάλη οικολογική συνείδηση παρουσίασε μια έξυπνη ιδέα ανακύκλωσης. Η εταιρεία του αγοράζει παλιές πετσέτες και σεντόνια και τα μετατρέπει σε παντόφλες και ρούχα.

Μάλιστα κάλεσε κατοίκους και επιχειρηματίες της Μυκόνου να συγκεντρώσουν στο λιμάνι του νησιού λευκά είδη που έχουν φθαρεί και με ραπτομηχανές που θα διαθέσει ο ίδιος να τα μεταποιήσει δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να μάθουν έμπρακτα την αξία της ανακύκλωσης και της παραγωγής.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις