Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

Μυτιλήνη: Οι ”άθλιοι” της Λέσβου – Κοιμούνται κάτω από αυτοκίνητα για να αποφύγουν τη βροχή (Βίντεο)!

ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr
ΦΩΤΟ από lesvosnews.gr

Εικόνες που σφίγγουν το στομάχι εκτυλίσσονται καθημερινά στο λιμάνι του νησιού, με μικρούς και μεγάλους να κοιμούνται κάτω από αυτοκίνητα

Σε καθημερινή βάση, οι δουλέμποροι αποβιβάζουν σε διάφορα μέρη της Λέσβου μετανάστες, τους οποίους οι τοπικές αρχές ασφαλείας, δεν προλαβαίνουν να περιθάλψουν. Παρά το γεγονός ότι εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί στη Μόρια το νεοκατασκευασμένο Κέντρο Υποδοχής και Κράτησης Μεταναστών ο αριθμός των μεταναστών που φτάνουν καθημερινά από την Τουρκία είναι τόσο μεγάλος που δεν υπάρχουν πλέον χώροι για να φιλοξενηθούν.

Παράλληλα πληθαίνουν οι διαμαρτυρίες των κατοίκων του νησιού αλλά και πολλών φορέων προς την πολιτεία η οποία μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στην αντιμετώπιση του προβλήματος αυτού έχει σηκώσει τα χέρια της ψηλά. Έτσι μοιραία η Λέσβος αντιμετωπίζει οξύτατο πρόβλημα ενώ παράλληλα εκτίθεται στους επισκέπτες της αφού μη έχοντας χώρους φιλοξενίας για τους μετανάστες τους φιλοξενούν στο λιμάνι της Μυτιλήνης σε κοινή θέα.

Οι μετανάστες παραπονιούνται ότι δεν έχουν νερό και κοιμούνται κάτω από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα για να προφυλαχθούν από τη βροχή και το κρύο. Δείτε τη συγκλονιστική μαρτυρία ενός μετανάστη, ο οποίος λέει ότι δεν έχουν νερό και κοιμούνται κάτω από τα αυτοκίνητα για να μη κρυώνουν και να μη βρέχονται…

Πηγή: lesvosnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Διδυμότειχο: Έσφαξε τη μητέρα του με μαχαίρι – Της έκοψε το λαιμό μέσα στο σαλόνι του σπιτιού!

Άρτα: Έκαψαν σκύλο ζωντανό και ανέβασαν το βίντεο στο facebook – Φρίκη από τις σκληρές εικόνες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου (Φωτό)!

Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε