Τετάρτη, 1 Μαΐ
18oC Αθήνα

Ναύπακτος: «Είδε το πρόσωπό της σε γυμνό σώμα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ανήλικης για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών

Ναύπακτος: «Είδε το πρόσωπό της σε γυμνό σώμα» λέει στο newsit.gr ο πατέρας ανήλικης για τις ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες μαθητριών
Eurokinissi - Φωτογραφία αρχείου

«Η κόρη μου είδε το πρόσωπό της σε γυμνό γυναικείο σώμα γιατί την ενημέρωσαν φίλοι της»! Αυτό αποκαλύπτει στο newsit.gr, ο πατέρας μίας ανήλικης μαθήτριας που έπεσε θύμα των δύο 13χρονων μαθητών στη Ναύπακτο.

Οι δύο 13χρονοι μαθητές από τη Ναύπακτο, τον τελευταίο μήνα είχαν φτιάξει, μέσω διαδικτυακής εφαρμογής, πολλές γυμνές φωτογραφίες ανήλικων συμμαθητριών τους.

Ο πατέρας μίας από τα κορίτσια, μιλώντας στο newsit.gr, εξηγεί με ποιον τρόπο η κόρη του έμαθε για τις φωτογραφίες που έδειχναν εκείνη, καθώς και άλλες συμμαθήτριές της γυμνές.

«Παιδιά από το σχολείο, που είδαν παραποιημένες φωτογραφίες το είπαν κατευθείαν στον γυμνασιάρχη και ο γυμνασιάρχης αμέσως κάλεσε εμάς τους γονείς. Τρέξαμε στο σχολείο και από εκεί φύγαμε κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα που κάναμε την μήνυση. Η υπόθεση έχει πάρει ήδη τον δρόμο της δικαιοσύνης».

Όπως μας αναφέρει, η δύναμη της οικογένειας είναι μεγάλη. «Σήμερα (σ.σ. 01.12.2023) η κόρη μου πήγε κανονικότατα στο σχολείο, τα άλλα δύο παιδάκια δεν πήγαν. Τα θύματα είναι περισσότερα από δύο που έχει γίνει παραποίηση στις φωτογραφίες τους. Η μικρή έχει άγχος, δεν το περνάει αψήφιστα γιατί συζητούσαμε πάντα οπότε την βοήθησε να ανταπεξέλθει στην κατάσταση πολύ πιο ψύχραιμα. Επιπλέον είδε ότι στη φωτογραφία δεν είναι το δικό της σώμα. Κάπως έτσι μπόρεσε να το ξεπεράσει καλύτερα».

«Άρχισαν να διαπομπεύουν συμμαθήτριές τους μέσω ίντερνετ και social media»

Το περιστατικό έγινε την Τετάρτη (29.11.2023) με τον πατέρα της ανήλικης να επισημαίνει ότι «σίγουρα επειδή είναι ανήλικοι, και οι γονείς τους έχουν μερίδιο ευθύνης και επιπτώσεις. Έμαθα ότι χθες (Πέμπτη 30.11.2023) έγινε προσαγωγή των δύο μαθητών, αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι» και δίνει ένα μάθημα ζωής:

«Απλά προσπαθούμε να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι αυτό που κάνουν δεν είναι σωστό και να πάρουν τον σωστό δρόμο να προχωρήσουν. Δεν μπορούμε να απαιτήσουμε από δύο 13χρονα παιδιά. Αν αυτό πρόκειται να βοηθήσουν αυτά τα παιδάκια, μακάρι. Γνωρίζω ότι τα δύο παιδιά ότι ήταν γενικότερα παραβατικά, αλλά τώρα άρχισαν να διαπομπεύουν συμμαθήτριές τους μέσω ίντερνετ και social media.

Θα πάμε και στην συνέλευση γονέων και κηδεμόνων του γυμνασίου και θα αποφασίσουμε τι θα θεωρήσουμε πιο σωστό για να οργανωθούμε περαιτέρω», καταλήγει, μιλώντας στο newsit.gr ο πατέρας της ανήλικης μαθήτριας που είδε το πρόσωπό της σε γυμνές φωτογραφίες, μέσω μίας εφαρμογής του διαδικτύου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις