Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Νέα ανθρωπιστική βοήθεια της Περιφέρειας Αττικής στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας

Με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, αναχωρεί την Κυριακή 14 Μαρτίου, για τη Θεσσαλία και δεύτερο κλιμάκιο της Περιφέρειας με ανθρωπιστική βοήθεια για τη στήριξη των σεισμοπαθών πολιτών.

Ειδικότερα, υπό το συντονισμό του Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας Β. Κόκκαλη ο οποίος θα συνοδεύσει την αποστολή και με τη συνδρομή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Πωλητών Λαϊκών Αγορών (ΠΟΣΠΛΑ) που προσέφερε είδη πρώτης ανάγκης, θα παραδοθούν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Κ. Αγοραστό, 6 φορτηγά με 140 σκηνές, μικρές και οικογενειακές, τρόφιμα, είδη υγιεινής και άλλα προϊόντα, πρώτης ανάγκης.

Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη Κυριακή 7 Μαρτίου εστάλησαν από την Περιφέρεια Αττικής στη Θεσσαλία, 11 οχήματα ανθρωπιστικής βοήθειας με τρόφιμα και είδη ατομικής προστασίας, από το Κέντρο Logistics της Περιφέρειας.
Η Περιφέρεια Αττικής εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς τη Νέα Οδό αλλά και τον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου για την προσφορά της ελεύθερης διέλευσης των οχημάτων που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις