Παρασκευή, 3 Μαΐ
22oC Αθήνα

Νεκρή δόκιμος Εμπορικού Ναυτικού: «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο, εμφάνισε κάποια εξανθήματα» λέει η μητέρα

Νεκρή δόκιμος Εμπορικού Ναυτικού: «Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο, εμφάνισε κάποια εξανθήματα» λέει η μητέρα

Την ώρα που η Κως θρηνεί για τον ξαφνικό θάνατο της δοκίμου του Εμπορικού Ναυτικού, η οποία στο πρώτο της ταξίδι υπέστη λοιμώδη εγκεφαλίτιδα, πιθανότατα από τσίμπημα κουνουπιού, η μητέρα της 20χρονης μίλησε στην εκπομπή “Tlive” της Τατιάνας Στεφανίδου για την κατάσταση της υγείας της κόρης της, πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο.

“Οι γιατροί δεν μπόρεσαν να βρουν τι το προκάλεσε όλο αυτό. Υποθέσεις κάνουμε και περιμένουμε την έκθεση του ιατροδικαστή. Πριν μπει στο δεξαμενόπλοιο για να ταξιδέψει, εμφάνισε κάποια εξανθήματα. Νομίζαμε ότι ήταν αλλεργία. Στο πλοίο επιδεινώθηκε η κατάσταση. Είχε δέκατα, πόνο στα κόκκαλα, και πρήξιμο στα πόδια και στα χέρια. Η κόρη μου ήταν υγιέστατη. Είχε κάνει και εξετάσεις πριν μπει στο πλοίο. Στο νοσοκομείο έκαναν ό,τι μπορούσαν. Έκαναν τα πάντα για να γίνει καλά το παιδί”, είπε χαρακτηριστικά. 

Από την πλευρά της, φίλη της 20χρονης δοκίμου, ανέφερε στην εκπομπή “Tlive” ότι “δεν θα έφευγε από την Ελλάδα αν είχε κάτι. Γιατί οι ναυτιλιακές εταιρείες, μας στέλνουν σε ελληνικές με πολλές εξετάσεις, εξονυχιστικές και αποκλείεται να είχε κάτι πριν φύγει”.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις