Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

“Γιατί;” – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

“Γιατί;” – Συγκλονίζει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο

Το πρωί αποχαιρέτησε το παιδί του για τελευταία φορά στα 21 χρόνια του.
“Εύχομαι κανένας γονιός να μη νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ” είπε στους δημοσιογράφους.
Ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας ζήτησε να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος.
Νέα στοιχεία στην υπόθεση από την εξέταση του ιατροδικαστή. Τι είπε στο newsIT.gr.

“Γιατί; Το “γιατί” είναι αυτό που μας αναστατώνει και μας βασανίζει. Γιατί; Ένα κορίτσι σαν τα κρύα τα νερά. Γιατί αυτοί οι άνθρωποι εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη του ή την αδυναμία του. Τι τους έφταιγε; Πιστεύω ότι η Δικαιοσύνη από δω και στο εξής θα κάνει το καθήκον της”.

Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα, λίγα λεπτά αφού αποχαιρέτησε για τελευταία φορά την μονάκριβη κόρη του. Το πρωί, η Ελένη Τοπαλούδη οδηγήθηκε στην τελευταία κατοικία της. Ο πατέρας της, βρήκε το κουράγιο και είπε δύο λόγια στους δημοσιογράφους, για τον τραγικό χαμό του παιδιού του.

“Εύχομαι κανένας γονιός να μη νιώσει αυτό που ένιωσα εγώ. Να στέλνει το παιδί του να σπουδάσει με κάποια όνειρα, ελπίδες, να προγραμματίζει κάποια πράγματα και στο τέλος όλα αυτά να σβήνουν μονομιάς. Γιατί κάποιοι ασυνείδητοι έκαναν αυτό που έκαναν” είπε μεταξύ άλλων.

Αναπαράσταση του εγκλήματος ζητάει ο Κούγιας

Το απόγευμα, έγινε γνωστό, ότι ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, ζητάει να γίνει αναπαράσταση του εγκλήματος αλλά και να εξεταστούν οι δύο φερόμενοι ως δράστες, πρόσωπο με πρόσωπο. Κι αυτό γιατί, όπως αναφέρει η ανακοίνωση από το γραφείο του Αλέξη Κούγια “σύμφωνα με τις δηλώσεις των συνηγόρων υπερασπίσεώς τους άλλοτε ομολογούν τις πράξεις τους, άλλοτε τις αρνούνται και γενικώς έχουν μέχρι τώρα αντιφατικές τοποθετήσεις για το τι ακριβώς συνέβη και εξαιτίας τίνος συνέβη, όσον αφορά τις συνθήκες του βιασμού και του τρόπου, με τον οποίο αφαίρεσαν τη ζωή του αειμνήστου θύματος”.

Ιατροδικαστής στο newsIT.gr : “Ήταν ζωντανή όταν την πέταξαν στη θάλασσα”

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, που εξέτασε την 21 ετών κοπέλα, η φοιτήτρια πνίγηκε στη θάλασσα. Ήταν δηλαδή ζωντανή όταν έπεσε στο νερό. Χτυπημένη άσχημα αλλά ζωντανή… Θα μπορούσε δηλαδή να σωθεί, αν έστω την τελευταία στιγμή, οι δράστες την πήγαιναν σε ένα νοσοκομείο.

“Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το κορίτσι ξεψύχησε στη θάλασσα. Είναι γνωστό από το πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί. Ο πνιγμός… Για να πνιγεί σημαίνει ότι ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα…” είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής στο newsIT.gr

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, προέκυψαν στοιχεία από την εξέταση που έκανε, τα οποία θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ημέρες.

Στη Ρόδο την αποχαιρέτησαν στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της

Το απόγευμα της Τετάρτης, δεκάδες Ροδίτες και Ροδίτισσες, πήγαν στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα της άτυχης φοιτήτριας που δολοφονήθηκε και άναψαν κεριά στη μνήμη της. Η εκδήλωση έγινε με πρωτοβουλία κατοίκων της περιοχής «Πεύκων» της Λίνδου σε κλίμα έντονης συγκίνησης. Τελέστηκε τρισάγιο από τον εφημέριο της Λίνδου, αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Λίγκα, για την ανάπαυση της ψυχής της Ελένης Τοπαλούδη.

Πηγή: alpha, rodiaki,

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις