Σάββατο, 20 Απρ.
18oC Αθήνα

Η άτυχη Ελένη θα ζούσε αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Η άτυχη Ελένη θα ζούσε αν την πήγαιναν στο νοσοκομείο – Τι λέει ο ιατροδικαστής

Αποκαλυπτικά είναι τα όσα λέει στο newsIT.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε το άψυχο σώμα της Ελένης Τοπαλούδη που δολοφονήθηκε στη Ρόδο…

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, η έκθεση για τα όσα είδε εξετάζοντας τη σορό της άτυχης φοιτήτριας θα παραδοθεί σήμερα στις ανακριτικές αρχές.

Όπως είπε στο newsIT.gr η 21 ετών κοπέλα πνίγηκε στη θάλασσα. Ήταν δηλαδή ζωντανή όταν έπεσε στο νερό. Χτυπημένη άσχημα αλλά ζωντανή… Θα μπορούσε δηλαδή να σωθεί, αν έστω την τελευταία στιγμή, οι δράστες την πήγαιναν σε ένα νοσοκομείο.

“Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Το κορίτσι ξεψύχησε στη θάλασσα. Είναι γνωστό από το πιστοποιητικό που έχει εκδοθεί. Ο πνιγμός… Για να πνιγεί σημαίνει ότι ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα…” είπε μεταξύ άλλων ο ιατροδικαστής στο newsIT.gr

Σύμφωνα με τον ίδιο υπάρχουν πολλά στοιχεία που προέκυψαν από την εξέταση τα οποία θα αποκαλυφθούν τις επόμενες ώρες, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να πει περισσότερα λόγω της ιδιότητάς του.

“Υπάρχουν διάφορα. Πρέπει να ενημερωθούν οι ανακριτικές αρχές, να ενημερωθούν οι κατηγορούμενοι, δε μπορεί προς το παρόν να αποκαλυφθεί τίποτα άλλο” είπε στο newsIT.gr.

Την ίδια ώρα, συγγενείς και φίλοι, έλεγαν το τελευταίο “αντίο” στην άτυχη κοπέλα, στο Διδυμότειχο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Νότιο Αιγαίο Τελευταίες ειδήσεις