Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Δήμαρχο Τήνου: «Πάλεψε μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποχαιρετά τον Δήμαρχο Τήνου: «Πάλεψε μέχρι τέλους με αξιοπρέπεια»

Το δικό του συλλυπητήριο μήνυμα έστειλε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης για τον θάνατο του Δημάρχου Τήνου, Σίμο Ορφανό.

«Ο Σίμος Ορφανός ήταν ένας εξαιρετικός δήμαρχος που αγαπούσε πραγματικά την Τήνο και έκανε πολλά για να την αναδείξει. Έφυγε νωρίς και πάλεψε μέχρι τέλους με μεγάλη αξιοπρέπεια. Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του» τόνισε μέσω twitter ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συλλυπητήρια και από τη Νέα Δημοκρατία

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι μεγάλη απώλεια για την οικογένεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και για τη Νέα Δημοκρατία η πρόωρη απώλεια του Δημάρχου Τήνου Σίμου Ορφανού.

Ο Σίμος Ορφανός υπηρέτησε με πάθος και επαγγελματισμό την Τοπική Αυτοδιοίκηση για περισσότερα από 30 χρόνια. Στην πατρίδα του, την Τήνο, εκτός από αυτοδιοικητική, είχε αναπτύξει και έντονη κοινωνική δράση. Όλα τα χρόνια της ζωής του ξεχώρισε για το ήθος και την άδολη προσφορά του.

Σήμερα το κόμμα μας, εκτός από ένα σημαντικό στέλεχος, έχασε και ένα σπουδαίο άνθρωπο. Τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Σίμος Ορφανός: Μαχητής μέχρι το τέλος

Ο δήμαρχος Τήνου, Σίμος Ορφανός, ο οποίος τους τελευταίους μήνες αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 57 ετών, το βράδυ της Παρασκευής . Η εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί την Κυριακή στις 15:00 στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις