Δευτέρα, 20 Μαΐ
24oC Αθήνα

Οι παραδεισένιες παραλίες της Ελλάδας που συναγωνίζονται σε ομορφιά την παραλία του σποτ

Οι παραδεισένιες παραλίες της Ελλάδας που συναγωνίζονται σε ομορφιά την παραλία του σποτ

Εικόνες βγαλμένες από την Ελλάδα… Παραλίες που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό μεταξύ τους, με την μία, όμως, να κερδίζει την πολυπόθητη δημοσιότητα εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Όλοι έψαχναν την παραλία που πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό σποτ για τον τουρισμό.

Ο λόγος για την παραλία Μεγάλη Άμμος, που βρίσκεται στο Μαρμάρι της Νότιας Εύβοιας. Αν και η Νότια Εύβοια πήρε φέτος όλη την προβολή, αντίστοιχης ομορφιάς παραλίες υπάρχουν σε όλη την Ελλάδα και διεκδικούν επάξια τον τίτλο της ομορφότερης.

Μεταξύ αυτών, το Μαραθονήσι στη Ζάκυνθο, ο Άγιος Δημήτριος στην Αλόννησο, η Μύτη Ποσειδίου στο Άπλωμα της Χαλκιδικής, το Ποτάμι στο Καρλόβασι της Σάμου κ.ά.

Μεγάλη Άμμος Ευβοίας: Αυτή είναι η μυστηριώδης παραλία που είδαμε στο σποτ του τουρισμού

Στην παραλία που κέντρισε το ενδιαφέρον όσων είδαν το τηλεοπτικό σποτ για τον τουρισμό, την Μεγάλη Άμμο στο Μαρμάρι Ευβοίας, βρέθηκε η κάμερα του LIVE NEWS, και συνομίλησε με τον Τόνυ Βαμβακίδη – μέλος του ΔΣ της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Θαλάσσιου Τουρισμού.  

«Είναι τόσο κοντά στην Αττική. Αυτή παραλία είναι κάθε φορά διαφορετική. Ανάλογα με την ένταση των ανέμων, είτε κοιτά προς το βορρά, είτε προς το νότο, είτε δημιουργεί λίμνες, είτε μια “γλώσσα” προς το νότο. Είναι πραγματικά ένα μοναδικό μέρος», σημείωσε ο κ. Βαμβακίδης.  

«Μόλις έρθει ο Ιούλιος, έχει πολύ αέρα. Ωστόσο η περιοχή έχει αναπτυχθεί για θαλάσσια σπορ, έρχονται επισκέπτες από όλο τον κόσμο», πρόσθεσε ο ίδιος.

Πηγή: MEGA

 
 

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις