Τρίτη, 7 Μαΐ
25oC Αθήνα

Πάτρα: Η απόφαση των διαρρηκτών μέσα στο σπίτι που σαρώνει το διαδίκτυο – Το σοκ της γυναίκας!

Πάτρα: Η απόφαση των διαρρηκτών μέσα στο σπίτι που σαρώνει το διαδίκτυο – Το σοκ της γυναίκας!

Μια διάρρηξη με εξαιρετικά απρόβλεπτη τροπή στην Πάτρα. Οι δράστες κατάφεραν να μπουν στο διαμέρισμα…

Κατατρόμαξε χθες το απόγευμα στην Πάτρα, μια γυναίκα που διαπίστωσε ότι δύο άγνωστοι άνδρες είχαν εισβάλει στο σπίτι της, στην Περιβόλα, με σκοπό να κλέψουν χρήματα και χρυσαφικά. Η γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιλήφθηκε ότι οι δράστες είχαν κλειδωθεί στην κρεβατοκάμαρά της, προκειμένου να μην τους ενοχλήσει.

Εκείνη κάλεσε την Αστυνομία μέχρι όμως να φθάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες πήδηξαν από το μπαλκόνι του πρώτο ορόφου και εξαφανίστηκαν.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι νωρίτερα είχαν δει δύο νεαρούς άνδρες που φορούσαν μαύρα και είχαν ξυρισμένο κεφάλι, να περιεργάζονται το διαμέρισμα της γυναίκας. Η ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των διαρρηκτών.

Οργή για τον ανήλικο ληστή

Φόβος και τρόμος ηλικιωμένων γυναικών είχε γίνει αδίστακτος ληστής στην Πάτρα. Ο ανήλικος έμπαινε σε σπίτια και λήστευε ηλικιωμένες γυναίκες με την βία.

Το πιο πρόσφατο θύμα του ήταν η κ. Μαρία. Σύμφωνα με τις περιγραφές της ο 16χρονος την άρπαξε, της έκλεισε το στόμα και την ανάγκασε να της δώσει την σύνταξη που μόλις είχε πάρει. Τα 800 ευρω!

Ο δράστης όμως δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό το χτύπημα. Επιτέθηκε και σε μία άλλη ηλικιωμένη, την κυρία Νικολίτσα. Δεν σεβάστηκε την κατάστασή της. Επιχείρησε να της βγάλει τα δαχτυλίδια από τα χέρια.

Συνολικά επιχείρησε να ληστέψει 5 γυναίκες. Η κυρία Σταματία έβαλε τις φωνές και γλίτωσε. Ο δράστης φοβήθηκε και έφυγε. Μπορεί ωστόσο από το συγκεκριμένο σπίτι να έφυγε άπραγος, πήγε όμως σε ένα άλλο. Στην οδό Λασκάρεως. Και άρπαξε μέχρι και την τηλεόραση.

Ο 16χρονος τελικώς συνελήφθη από τους αστυνομικούς και αναγνωρίστηκε από τα θύματά του Πρόκειται για σεσημασμένο και είχε βάλει στόχους σπίτια στην περιοχή των προσφυγικών κοντά στην οδό Ιωνίας και Ελευθερίου Βενιζέλου.

Μαρτυρίες για τον ανήλικο ληστή στην Πάτρα

Πηγή: thebest.gr, dete.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις