Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Η ζωή της μητέρας που έχασε τα τρία της παιδιά – Από την ευτυχία στο μαρτύριο

Πάτρα: Η ζωή της μητέρας που έχασε τα τρία της παιδιά – Από την ευτυχία στο μαρτύριο

Μέσα σε λίγα χρόνια από την απόλυτη ευτυχία βιώνει ένα απίστευτο μαρτύριο με την απώλεια. Είναι η μητέρα  των τριών παιδιών που έφυγαν από τη ζωή στην Πάτρα.

Από τις σπουδές στη νοσηλευτική, στη γνωριμία με τον άντρα της ζωής της κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και αμέσως μετά στο σεμινάριο εγκληματολογίας σε μια ζωή γεμάτη ανατροπές. Ευχάριστες αλλά και τραγικές. 

Πρόκειται για τη ζωή της γυναίκας από την Πάτρα που προσπαθεί να διαχειριστεί τον πόνο και της πιο πρόσφατης απώλειας. Μια γυναίκα που στα 33 της χρόνια, έχει αισθανθεί τη γη να χάνεται κάτω από τα πόδια της ουκ ολίγες φορές. Κάτι που μαρτυρούν οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις της στο διαδίκτυο.

«Δεν με άκουσες Παναγία μου και μου τα έχεις πάρει όλα. Το 2022 ας μας έχεις γερούς τουλάχιστον», έγραψε η μητέρα των κοριτσιών.

Πριν από 18 χρόνια δεν υπήρχε ούτε ένα μαύρο σύννεφο πάνω από το δρόμο της. Από το 2004 μέχρι το 2008 σπουδάζει νοσηλευτική και στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, αποφασίζει να γίνει διαιτητής ποδοσφαίρου…

Από το ποδόσφαιρο γνώρισε τον σύζυγό της

Αυτή η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο θα γίνει η αφορμή για να γνωρίσει τον άντρα που μαζί του θα αποκτήσει τρία πανέμορφα κοριτσάκια.

Είναι αρχές της περασμένης δεκαετίας. Εκείνη μοιράζει το χρόνο της, ανάμεσα στη νοσηλευτική και τη διαιτησία ποδοσφαίρου και ο μετέπειτα σύζυγός της, το δικό του, στους αγωνιστικούς χώρους και στο τραγούδι που είναι μια από τις μεγάλες του αγάπες.

Είναι η περίοδος που εκείνη ψάχνει για δουλειά και αρχίζει να χτυπάει πόρτες…

«Είμαι από Πάτρα και ψάχνω για δουλειά έστω 4ωρη ή απογευματινή ή οτιδήποτε. Έχω πτυχίο νοσηλευτικής, αγγλικών, γαλλικών και υπολογιστών… Οποιοδήποτε αντικείμενο με ενδιαφέρει εκτός από καφέ, μπαρ (ψήστης κτλ) θα εκτιμούσα να το κρατούσατε ψηλά, χίλια ευχαριστώ».

Το ζευγάρι παντρεύεται και οι στενοί συγγενείς τους, έχουν να λένε για τη χημεία και την ευτυχία τους…

Τα βίντεο από γιορτές και γενέθλια στα μέσα της περασμένης δεκαετίας διαδέχονται το ένα το άλλο… Στα 24 χρόνια της γίνεται για πρώτη φορά μητέρα. Η ζωή της μέσα από τα social media φαντάζει ιδανική με ένα μωράκι στην αγκαλιά και στο πλευρό της τον άντρα που αγαπά…

«Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευλογία και ευτυχία από το να κοιμάσαι στην αγκαλιά του παιδιού σου. Στιγμές με αξία ανεκτίμητη, που τίποτα δεν τις αναπληρώνει και τις κερδίζει όποιος τις αναζητά».

Έψαχνε πρακτορείο μοντέλων για τα παιδιά

Είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ψάχνει τρόπους για να αυξηθούν τα χρήματα που μπαίνουν στο ταμείο της οικογένειας…

-Το πρακτορείο μας ζητάει όμορφα μωράκια ηλικίας 7-12 μηνών, ξανθά με μπλε ή πράσινα μάτια για μεγάλη φωτογραφική καμπάνια. Αν γνωρίζετε κάποιο καλέστε μας.

-Έχω δύο. Μία 7 μηνών ξανθιά, με μπλε μάτια και μία 26 με πράσινα μάτια. Έχω φωτό, είμαι Πάτρα όμως.

Κυνηγάει όνειρα και προσπαθεί να ανοίξει νέους δρόμους μπροστά της… Το πεδίο της εγκληματολογίας είναι πλέον ο νέος της στόχος.

«Πρέπει να κυνηγάμε τα όνειρά μας πάντα.Ποτέ δεν είναι αργά για μια δεύτερη ευκαιρία στην εκπαίδευση. Δεν πρέπει ποτέ να τα παρατάμε στη ζωή μας. Καλή μου αρχή. Εγκληματολογία, Πάντειο Πανεπιστήμιο», έγραψε στα social media.

Τα σπαρακτικά μηνύματα

Και ύστερα η καταστροφή. Με τους διαδοχικούς θανάτους των παιδιών της. Τα μηνύματά της είναι σπαρακτικά…

«Έφυγες νωρίς, ξαφνικά χωρίς να σου πω αντίο, να σου πω το πόσο πολύ σε αγαπώ. Σε αγαπώ μικρό μου πλασματάκι και έφυγες χωρίς να είναι επιλογή σου και καταδικαστήκαμε να μην είμαστε μαζί σου».

Η κάθε μέρα είναι δύσκολη μετά τον θάνατο της Μαλένας αλλά η ίδια προσπαθεί να αντλήσει δύναμη από την Τζωρτζίνα κι ένα ακόμη κοριτσάκι που έρχεται λίγο αργότερα στη ζωή της.

«Πιστεύετε στα θαύματα; Εγώ έρχομαι να πιστέψω ότι έχασα την όμορφή μου τόσο ξαφνικά και μετά από δύο χρόνια σχεδόν μεγαλώνω τον κλώνο της».

Τα επόμενα χρόνια όμως είναι ακόμα χειρότερα. Η μόλις 6 μηνών Ίριδα, το μωρό κλώνος όπως έλεγε της Μαλένας, εντοπίζεται νεκρή στην κούνια της το 2020. Στις αρχές του 2022 η τραγωδία τριτώνει όταν υποκύπτει η μεγαλύτερη κόρη της, στα 9 της χρόνια.

«Είχα την ευλογία να γίνω μητέρα για τρεις φορές και να δώσω ζωή σε τρία υπέροχα και πανέμορφα κορίτσια. Όμως η ζωή, η μοίρα και ο Θεός είχαν άλλα σχέδια και φέτος δεν θα ακούσω «χρόνια πολλά» από κανένα από τα κορίτσια μου».

Πλέον η 33χρονη της Πάτρας, που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά και την τρίτη απώλεια, περιμένει όπως λέει τις οριστικές απαντήσεις για τους θανάτους των παιδιών της που χάθηκαν μέσα σε 2,5 χρόνια με διαφορετική ηλικία και χωρίς επιστημονικά σαφές αίτιο θανάτου.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις