Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάτρα: Το λάθος που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να σκάσει στα γέλια – Το επίμαχο στιγμιότυπο [vid]

Πάτρα: Το λάθος που έκανε τον Αλέξη Τσίπρα να σκάσει στα γέλια – Το επίμαχο στιγμιότυπο [vid]

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στην Πάτρα και οι κάμερες αναπόφευκτα εστίασαν πάνω του, ακόμα και όταν δεν είχε το λόγο. Αιτία ένα λάθος που ζέστανε την ατμόσφαιρα…

Ένα σαρδάμ του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας στην έναρξη της κεντρικής εκδήλωσης του 9ου Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πάτρα, στην αρχή της ομιλίας του ήταν αρκετο να για σπάσει ο πάγος και να ζεσταθεί με γέλια η αίθουσα του royal theater. Ο Απόστολος Κατσιφάρας προσφωνώντας τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον αποκάλεσε Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατάλαβε βέβαια εγκαίρως το σαρδάμ και έσπευσε να διορθώσει με χιούμορ λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας είναι αρκετά νέος και κανείς δεν ξέρει πώς θα τα φέρει η ζωή.

Όλοι και κυρίως ο Πρωθυπουργός ξέσπασαν σε γέλια με την κάμερα να εστιάζει στον Αλέξη Τσίπρα και να καταγράφει τις αντιδράσεις του.

Το επίμαχο στιγμιότυπο στην Πάτρα

Διπλό «καρφί» για την Novartis!

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην εταιρεία CBL, ο Αλέξης Τσίπρας έριξε το… καρφί του για το σκάνδαλο της Novartis. Ωστόσο κατά την διάρκεια της ομιλίας του είχε έρθει η ώρα για το δεύτερο κατά σειρά.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην επίσκεψη που πραγματοποίησε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας παραγωγής φαρμάκων. Και τόνισε: «Όχι από αυτές που παίρνουν μίζες…». Τσίπρας

Δείτε ολόκληρη την ομιλία του πρωθυπουργού

«Τα χειρότερα είναι πια πίσω μας»

«Μπορώ σήμερα, με σιγουριά να πω, ότι τα χειρότερα είναι πια πίσω μας», είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα. Σημείωσε πως μπορεί να πει σήμερα με σιγουριά ότι «μπροστά μας, μπροστά στην οικονομία, στην κοινωνία, στην πατρίδα, βρίσκεται ένας δρόμος που έχει ανοίξει με πολλές θυσίες, συμβιβασμούς, συγκρούσεις, αντιπαραθέσεις, σκληρές διαπραγματεύσεις, που οδηγεί με σιγουριά σε ένα μέλλον πολύ καλύτερο».

Ανέφερε ότι «μπορούμε να προσβλέπουμε σε μια πιο ισορροπημένη σχέση του πολίτη με το κράτος, στη σταδιακή μείωση της φορολογίας, στην αύξηση των αμοιβών και των συντάξεων, στην αποκατάσταση του εργασιακού καθεστώτος που επιβλήθηκε στην αρχή του μνημονίου, με όρους πολιτισμού και όχι ζούγκλας, στην αύξηση των επενδύσεων οι οποίες ήδη διαγράφουν ανοδική πορεία, που αναμένουμε να επιταχυνθεί το επόμενο διάστημα».

Δήλωσε αποφασισμένος να τηρήσει μέχρι τέλους την εντολή του λαού να βγάλει τη χώρα από το τέλμα.

Και νέα «καρφιά»!

«Αν χρειάζεται σήμερα, τώρα, κάτι η πατρίδα απ’ όλους μας, μέχρι και από τον τελευταίο Έλληνα, αυτό είναι ένας σύγχρονος, αποφασιστικός, ανυποχώρητος, πατριωτισμός», σημείωσε επίσης ο Αλέξης Τσίπρας από την Πάτρα.

«Ένας πατριωτισμός όμως», όπως τόνισε, «που απαντά στη δύσκολη συγκυρία όχι με όρους εμπρηστικής ρητορείας, αλλά με όρους καθημερινής αρετής». Υπογράμμισε ακόμη: «Δεν μπορεί να υπάρξει, όπως δεν υπήρξε ποτέ, πατριωτισμός των Panama papers, των offshore, του λαδώματος, της διαπλοκής, της εξαπάτησης του κράτους, της ιδιοποίησης του δημοσίου συμφέροντος, της μίζας και της διαφθοράς«.

Χαρακτήρισε «εγκληματικά υποκριτικό, πολιτικοί άνδρες, από τη μια να επιδίδονται σε διαγωνισμό πατριωτισμού, και από την άλλη να θεωρούν νόμιμη και ηθική την αναγραφή των ονομάτων τους σε καταλόγους φοροδιαφυγής». «Ή να καταγγέλλουν», όπως πρόσθεσε, «ως πολιτική δίωξη την αναφορά των ονομάτων τους σε κακουργηματικές δικογραφίες».

Πηγή: thebest.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις