Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Πάτρα: Λογαριασμοί της ΔΕΗ χωρίς δημοτικά τέλη – Η εξήγηση και οι αντιδράσεις!

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISI

Έκπληκτοι τους τελευταίους μήνες οι κάτοικοι της πόλης, που λαμβάνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, αφού σε αυτούς δεν αναγράφονται τα δημοτικά τέλη…

Το γεγονός, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος τύπου της Δημοτικής Αρχής, Ανδρέας Αντωνόπουλος, δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα στα οικονομικά του δήμου, ενώ δεν μπορεί να πιστέψει όπως τόνισε, τις δικαιολογίες περί λάθους στο λογισμικό, αφού κάτι τέτοιο συμβαίνει μόνο στον δήμο Πατρέων, πανελλαδικά.

Σαφώς και σε κάποιον μπορούν να δημιουργηθούν «κακές» υποψίες για το γεγονός, μιας και ο δήμος Πατρέων έχει ανοιχτή αντιπαράθεση με τη ΔΕΗ, για τους κατά καιρούς υψηλούς λογαριασμούς σε πολίτες, για τη διακοπή ρεύματος σε ανήμπορα νοικοκυριά κτλ. Πάντως, η δημοτική αρχή έχει αποστείλει εξώδικα, ενώ όπως υποστήριξε ο κ. Αντωνόπουλος, εάν δεν υπάρξει διόρθωση στο λογισμικό θα προβεί σε όλα τα νόμιμα μέσα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως με το γεγονός δεν δημιουργείται μόνο ζημία στα οικονομικά του Δήμου, αλλά θα υπάρξει αντίκτυπος και στους πολίτες οι οποίοι θα κληθούν να πληρώσουν συγκεντρωμένα όσα δημοτικά τέλη δεν κατεβλήθησαν το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: patrastimes.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε