Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Πάτρα: Πρώην σύζυγος γνωστού επιχειρηματία η 67χρονη που «βούτηξε στο κενό» – Βρέθηκε σημείωμα

τροχαίο Αχαρνές
Φωτογραφία αρχείου: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας αναφορικά με το τι οδήγησε την 67χρονη γυναίκα να βάλει τέλος στη ζωή της, το πρωί της Δευτέρας, 05.04.2021, πηδώντας από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news η τσάντα της γυναίκας βρέθηκε, με όλα της τα προσωπικά αντικείμενα, στην κλινική COVID του Νοσοκομείου. Παρόλα αυτά, δεν πρόκειται για ασθενή του νοσοκομείου, αφού δεν προκύπτει ότι είχε νοσηλευτεί.

Βρέθηκε σημείωμα στην Πάτρα…

Όλα δείχνουν ότι πριν κάνει τη «βουτιά θανάτου» από τον 3ο όροφο του Πανεπιστημίου, είχε αφήσει ένα ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στη μοιραία πράξη. Επιπρόσθετα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για πρώην σύζυγο πολύ γνωστού επιχειρηματία της αχαΐκής πρωτεύουσας.

Click4more: Ασύλληπτη τραγωδία στο Βόλο: Σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγό του και τον αδερφό της – Συνελήφθη ο δράστης

Η πράξη της γυναίκας να βάλει τέλος στη ζωή της και μάλιστα με αυτόν τον τρόπο – μπροστά στα έντρομα μάτια ασθενών, γιατρών και προσωπικού – εξετάζεται με λεπτομέρεια από τις αρχές.

Οι αρμόδιοι έχουν στην κατοχή τους το σημείωμα που άφησε και προσπαθούν να συλλέξουν οποιαδήποτε λεπτομέρεια μπορεί να φωτίσει τα αναπάντητα ερωτηματικά που άφησε για το τι την οδήγησε να βάλει τέλος στη ζωή της.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις