Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Τελευταίο αντίο στη μητέρα μωρού 22 μηνών που πέθανε λίγο μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο

Πάτρα: Τελευταίο αντίο στη μητέρα μωρού 22 μηνών που πέθανε λίγο μετά το εξιτήριο από νοσοκομείο

Στην Πάτρα πέφτει η αυλαία του δράματος, με τον θάνατο της 41ος ετών γυναίκας. Η μητέρα ενός μωρού άφησε την τελευταία της πνοή στην Κύπρο, στο σπίτι που έμενε με την οικογένειά της…

Οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι της 41χρονης ετοιμάζονται στην Πάτρα να συνοδέψουν την αδικοχαμένη μητέρα στην τελευταία της κατοικία. Η άτυχη γυναίκα ξεψύχησε στην Κύπρο που έμενε τα τελευταία χρόνια με τον σύζυγο και το αγγελούδι που είχαν αποκτήσει. Ο πυρετός και οι «κομάρες» που αισθάνθηκε ήταν όπως αποδείχθηκε η αρχή του τέλους της. Οι εξετάσεις σε νοσοκομείο δεν έδειξαν κάτι το ανησυχητικό και οι γιατροί την άφησαν να επιστρέψει σπίτι. Λίγο αργότερα η γυναίκα άφηνε την τελευταία της πνοή, μπροστά στον άντρα της.

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει για εξετάσεις σε νοσοκομείο της Κύπρου και οι γιατροί της έδωσαν εξιτήριο. Λίγες ώρες μετά, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας (03.04.2023) η γυναίκα από την Πάτρα κατέρρευσε στο σπίτι της, όπου βρισκόταν με τον σύζυγό της και το 22 μηνών παιδί τους και άφησε την τελευταία της πνοή.

Τα αίτια του θανάτου της δεν έχουν αποσαφηνιστεί, αφού οι κυπριακές υπηρεσίες αδυνατούν να διαπιστώσουν τους ακριβείς λόγους που έφυγε από τη ζωή. Η κηδεία της θα γίνει στην Ελλάδα, αφού πρώτα ξεπεραστούν μια σειρά από γραφειοκρατικά ζητήματα για τη μεταφορά της σορού της.

Η 41χρονη Ιωάννα πήγε στο νοσοκομείο γιατί την Κυριακή 2 Απριλίου του 2023 είχε πυρετό, δύσπνοια και «κομάρες».

Με τον σύζυγό της είχαν μετακομίσει από την Πάτρα στην Κύπρο, για επαγγελματικούς λόγους, εκεί όπου ζούσε και ο αδελφός της άτυχης 41χρονης. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γνώμη, η κηδεία και η ταφή θα γίνουν στον Άγιο Βασίλειο στην Πάτρα, τη Μεγάλη Τρίτη, με τους στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης γυναίκας να παραμένουν συντετριμμένοι.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις