Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Πάτρα: Τελευταίο αντίο στον 40χρονο που έπεσε νεκρός στο φανοποιείο! Μετανιωμένος ο δράστης

Πάτρα: Τελευταίο αντίο στον 40χρονο που έπεσε νεκρός στο φανοποιείο! Μετανιωμένος ο δράστης

Συγκλονίζει την Πάτρα το στυγερό έγκλημα μέσα σε φανοποιείο αυτοκινήτων. “Ήμουν σε άμυνα” δηλώνει ο ιδιοκτήτης, που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε έναν 40χρονο άντρα…

Κηδεύεται το μεσημέρι στο Πουρναρόκαστρο Πατρών ο 41χρονος, θύμα του φονικού που έγινε ξημερώματα Δευτέρας στο Νέο Σούλι. Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει στις 15.00 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Χθες οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα ο 41χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία. Ο Εισαγγελέας απήγειλε κατηγορίες για φόνο εκ προθέσεως και του έδωσε προθεσμία να απολογηθεί την Πέμπτη στον Ανακριτή.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα με καραμπίνα και ένα κλαδευτήρι στα χέρια κατάφερε να μπει παράνομα στο χώρο του συνεργείου τα ξημερώματα. Κατά την είσοδο του ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης που διαμένει μόλις λίγα μέτρα μακριά με την οικογένεια του να ανησυχήσει και να πάρει την δική του καραμπίνα και να τρέξει ως εκεί προκειμένου να δει τι είχε συμβεί.

Μόλις έφτασε αντίκρισε τον 40χρονο. Τα πνεύματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν οι πυροβολισμοί αρχικά για εκφοβισμό. Το τι πραγματικά συνέβη την ώρα του τραγικού τραυματισμού του 40χρονου, ο οποίος ξεψύχησε μόλις λίγα μέτρα έξω από το φανοποιείο, θα το δείξουν οι έρευνες που διενεργούν οι αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία οι δυο άνδρες είχαν μια πολύ άσκημη σχέση μεταξύ τους κάτι που ήταν γνωστό σχεδόν σε όλο το Άνω Σούλι. “Υπήρχαν αντιδικίες από παλιά μεταξύ τους. Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου τον θεωρούσε υπεύθυνο για την φωτιά που είχε μπει στο μαγαζί του πριν από λίγους μήνες, αλλά και για διάφορες άλλες κακόβουλε ενέργειες εναντίον. Δυστυχώς όσοι γνωρίζαμε περιμέναμε πως δεν θα είχε καλό τέλος όλη αυτή η ιστορία” αναφέρει ο κάτοικος στο Άνω Σούλι Πάτρας και προσθέτει

“Ο ιδιοκτήτης είναι ένας φιλικός και συζητήσιμος άνθρωπος όσο τον γνωρίζω. Θεωρώ πως κάτι έγινε που ήταν ουσιαστικά και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Υπήρχαν πολλά θέματα, χρόνια μεταξύ τους, ο ιδιοκτήτης
θεωρούσε πως το θύμα έκανε κακόβουλες ενέργειες εναντίον εκείνου και του μαγαζιού, όπως να του πετούσε πέτρες και τέτοια. Σε ότι έχει σχέση με το θύμα η αλήθεια είναι πως δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα ήταν περίεργος και κλειστός ως χαρακτήρας. Δεν έκανε παρέες και αν και εδώ είμαστε μια μικρή κοινωνία, ωστόσο δεν τον γνωρίζαμε”.

Πηγή: thebest.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κρήτη: Αγωνία στον αέρα! Ο πιλότος άλλαξε πορεία και μίλησε στους επιβάτες

Πήλιο: Έσπασαν τα ισόβια για το έγκλημα πάθους! Έπιασε το ζευγάρι μέσα σε αποθήκη στη Μακρυράχη

Πάρος: Μπλέχτηκε η άγκυρα του “Hellenic Highspeed”! Προσπαθούσαν επί 90 λεπτά να βρουν τη λύση [pics, video]

Θεσσαλονίκη: Πήρε το παιδί του και άρχισε να τρέχει! Σκηνές απείρου κάλλους σε τροχαίο (Βίντεο)

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις