Τετάρτη, 29 Μαΐ
24oC Αθήνα

Πάτρα: Τους έκοψαν στο καλύτερο – Οι καλλονές που θα θυμούνται για καιρό τις σκηνές στο μισοσκόταδο

Πάτρα: Τους έκοψαν στο καλύτερο – Οι καλλονές που θα θυμούνται για καιρό τις σκηνές στο μισοσκόταδο

Είναι φορές που κάποιες πιπεράτες ειδήσεις δεν βλέπουν το φως της δημοσιότητας, αν και καταγράφονται στο βιβλίο συμβάντων της Αστυνομίας στην Πάτρα. Μέσα στο «χάος» της επικαιρότητας, δεν τυγχάνουν προβολής…

Μια τέτοια είδηση, με «πικάντικα» χαρακτηριστικά προέκυψε τα ξημερώματα του Σαββάτου (11-09-2021) σε κλαμπ της Νότιας Πάτρας με «πρωταγωνιστές» 10 ηλικιωμένους θαμώνες και τέσσερις Ρουμάνες καλλονές!

Το ωράριο λειτουργίας είχε παραβιαστεί και γείτονες τηλεφώνησαν στο «100», καταγγέλοντας ότι στο κλαμπ έχουν αναβιώσει τα… Σόδομα και τα Γόμορα. Κατέφθασαν λοιπόν δύο περιπολικά και οι αστυνομικοί με προτεταμένα τα όπλα, μη γνωρίζοντας τι θα συναντήσουν, «εισέβαλαν» στο κλαμπ και βρέθηκαν μπροστά σε ένα… μοναδικό θέαμα.

Οι Ρουμάνες έδειχναν όλη τη… στοργή τους στα γερόντια, μέσα στο μισοσκόταδο. Πάντως, η συνέχεια δεν επεφύλασσε εκπλήξεις, με εξαίρεση βέβαια τη δυσαρέσκεια των θαμώνων, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τις… προσπάθειές τους.

Σύμφωνα με το pelop.gr, οι αστυνομικοί έπραξαν τα δέοντα. Επέβαλαν πρόστιμα ύψους 5.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη του κλαμπ και από 300 ευρώ στον κάθε θαμώνα. Για μια ανολοκλήρωτη ψυχαγωγία, σίγουρα τα τετ-α-τετ με τις όμορφες Ρουμάνες πληρώθηκαν ακριβά.

Συν τοις άλλοις, αφαιρέθηκε η άδεια και το κλαμπ θα παραμείνει κλειστό επί μία εβδομάδα. Φανταζόμαστε ότι μόλις ανοίξει πάλι, όλα θα γίνονται εντός του νόμιμου ωραρίου…

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις