Τρίτη, 23 Απρ.
20oC Αθήνα

Πάτρα: Τραγωδία στην άσφαλτο – Φορτηγό συνέθλιψε άντρα με πατερίτσες!

ΦΩΤΟ από patrasevents.gr
ΦΩΤΟ από patrasevents.gr

Συγκλονισμένοι οι οδηγοί που βρίσκονταν στην οδό Γούναρη – Ο οδηγός του φορτηγού είπε στους αστυνομικούς πως δεν κατάλαβε ότι παρέσυρε τον άτυχο άντρα – Σκληρές εικόνες από το σημείο…

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 09.00 Φορτηγό παρέσυρε πεζό που προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο στην οδό Γούναρη, στο ύψος της πλατείας Μαρούδα. Σύμφωνα με το patrastimes.gr, τα αυτοκίνητα βρίσκονταν σταματημένα στο φανάρι, όταν ένας άνδρας με πατερίτσες προσπάθησε να διασχίσει το δρόμο.

Δεν έγινε αντιληπτός από τον οδηγό του φορτηγού, ο οποίος μόλις άναψε πράσινο στο σηματοδότη ξεκίνησε. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός δεν είχε αντιληφθεί ότι παρέσυρε το θύμα και συνέχισε την πορεία του, έχοντας κάτω από τις ρόδες του τον πεζό.
ΦΩΤΟ από patrasevents.gr

Τελικά, μετά τις φωνές θαμώνων γειτονικού καφενείου που είδαν το περιστατικό, ο οδηγός σταμάτησε και εκλήθη άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει τον άνδρα. Ηταν όμως ήδη αργά, καθώς ο άτυχος άντρας είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Ο άτυχος ηλικιωμένος που παρασύρθηκε από το βαρύ όχημα είναι ηλικίας περίπου 85 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες είναι πατέρας ιδιοκτήτριας καφενείου στην πλατεία Μαρούδα. Ο οδηγός του φορτηγού συνελήφθη και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
Ειδήσεις από κάθε γωνιά της χώρας στη σελίδα “Τοπικά Νέα” του Newsit

Χανιά: Εφιάλτης σε φλεγόμενο διαμέρισμα για ανήλικο κορίτσι – Έκανε μπάνιο οταν η σόμπα πήρε φωτιά!

Ξάνθη: Δημοσιογράφος καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην βουλευτή!

Ρόδος: Κατηγορείται ότι ασέλγησε σε τρία ανήλικα παιδιά – Βαρύτατες διώξεις από τον εισαγγελέα!

Θεσσαλονίκη: Μπουτάρης κατά παρελάσεων – ”Μαθήτριες φοράνε μίνι λες και πάνε σε ντίσκο”!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε