Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

«Πίστα» Formula η Αριστοτέλους – «Αποκαλύπτεται» το μονοθέσιο της ART

«Πίστα» Formula η Αριστοτέλους – «Αποκαλύπτεται» το μονοθέσιο της ART
thesstoday.gr

Σε «πίστα» της Formula ετοιμάζεται να μετατραπεί η πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Η φοιτητική ομάδα Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ παρουσιάζει το αγωνιστικό της μονοθέσιο.

Το μονοθέσιο της ART θα βρίσκεται στην πλατεία Αριστοτέλους, κάνοντας διάφορες επιδείξεις από επαγγελματίες οδηγούς, ενώ όσοι παρευρεθούν στην εκδήλωση, θα ενημερωθούν για την κατασκευή του από τους ειδικούς της ομάδας.

Το Σάββατο (28.05.2022) η φοιτητική ομάδα Aristotle Racing Team (ART) του ΑΠΘ δηλώνει έτοιμη για τα αποκαλυπτήρια του έβδομου αγωνιστικού που θα «τρέξει» σε διεθνείς αγώνες το καλοκαίρι.

Πολίτες και τοπικοί φορείς – αναφέρει το ThessToday.gr – θα έχουν την ευκαιρία σε λίγα 24ωρα (σ.σ. 28.05.2022) στην εκδήλωση που πραγματοποιείται για έκτη χρονιά με τίτλο «Thessaloniki Formula Show», από τις 12 το μεσημέρι έως τις 8 το απόγευμα να γνωρίσουν από κοντά την ολοκλήρωση της βελτίωσης του 7ου μονοθέσιου της ομάδας.

Στον ίδιο χώρο θα υπάρχει ακόμη ένα μονοθέσιο στο οποίο θα έχει προσαρμοστεί ένα βιντεοπαιχνίδι με πεντάλ για τα μικρά παιδιά ώστε να δοκιμάσουν την εμπειρία της οδήγησης ενός αγωνιστικού οχήματος.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις