Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Πρέσπες: Το… Happy Birthday του Νίκου Κοτζιά – Η αποθέωση και η αποκάλυψη που συζητήθηκε [vids]

Πρέσπες: Το… Happy Birthday του Νίκου Κοτζιά – Η αποθέωση και η αποκάλυψη που συζητήθηκε [vids]

Ο Νίκος Κοτζιάς αποθεώθηκε στις Πρέσπες όταν έκανε την εμφάνισή του με τον Αλέξη Τσίπρα. Ο υπουργός εξωτερικών έδειχνε να το απολαμβάνει…

Ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς έγιναν δεκτοί με χειροκροτήματα από τους συγκεντρωθέντες στις Πρέσπες. Κάποιοι άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Νίκου Κοτζιά που χαμογελούσε και χαιρετούσε τους συγκεντρωμένους στην σκηνή που είχε στηθεί στο χωριό Ψαράδες στις Πρέσπες.

Μάλιστα, ο Έλληνας ΥΠΕΞ αποκάλυψε στους παρευρισκόμενους ότι σήμερα είναι η ημέρα των γενεθλίων του Μάθιου Νίμιτς και προέτρεψε τον κόσμο να τραγουδήσει το “Happy Birthday” στον διαμεσολαβητη του ΟΗΕ.

Με την ελληνική αποστολή έφτασαν επίσης ο ειδικός απεσταλμένος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ, Μάθιου Νίμιτς, η αντιπρόεδρος της Κομισιόν και Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ, Φεντερίκα Μογκερίνι, ο επίτροπος της ΕΕ αρμόδιο για τη Διεύρυνση, Γιοχάνες Χαν και η εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα του ΟΗΕ Αντόνιο Γουτιέρες, Ροζμαρί Ντι Κάρλο, αναπληρώτρια γ.γ. για Πολιτικές Υποθέσεις.

Πηγή: thestival.gr

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις