Παρασκευή, 3 Μαΐ
21oC Αθήνα

Πρόεδρος ΑΝΕΛ Τρικάλων: Ο Κουβέλης θα κάνει τον θυρωρό στο Υπουργείο Άμυνας!

Πρόεδρος ΑΝΕΛ Τρικάλων: Ο Κουβέλης θα κάνει τον θυρωρό στο Υπουργείο Άμυνας!
φωτό από trikalavoice

Μια δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Τρικάλων των ΑΝΕΛ, Χρόνης Αγορίτσας.

Ο Χρόνης Αγορίτσας μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό «κάρφωσε» τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας, Φώτη Κουβέλη για τον οποίο μίλησε υποτιμητικά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ε, τώρα τι θέλετε να σας πω; Ο Κουβέλης θα κάνει τον… θυρωρό στο Υπουργείο!». Ωστόσο η δήλωση Αγορίτσα μοιάζει να είναι εντελώς εκτός γραμμής των ΑΝΕΛ καθώς οι σχέσεις Καμμένου – Κουβέλη έχουν πλέον αποκατασταθεί και ο Υπουργός Άμυνας κατά την πρόσφατη τελετή παράδοσης – παραλαβής έπλεξε το εγκώμιο του πρώην προέδρου της ΔΗΜΑΡ.

Η… πατερίτσα και ο άρχοντας των μαξιλαριών

Καμμένος και Κουβέλης είχαν κατά το παρελθόν προβεί σε δηλώσεις αιχμηρές ο ένας για τον άλλο

Συγκεκριμένα σε συνέντευξη που είχε δώσει ο Πάνος Καμμένος την 1η Μαΐου 2014,είχε χαρακτηρίσει τον Φώτη Κουβέλη «πατερίτσα» και «άρχοντα των μαξιλαριών».

Το μακρινό 2012 ο Φώτης Κουβέλης απέκλειε μάλιστα τη συνεργασία με Καμμένο. «Συμμαχία της Αριστεράς με στήριξη του κ. Καμμένου δεν την νοούμαι και δεν την συζητάμε» είχε γράψει ο Φώτης Κουβέλης στο twitter.

Ανακωχή και αβρότητες

Ωστόσο κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο Υπουργείο Άμυνας ο Πάνος Κομμένος έδειξε ότι η κόντρα ανήκει στο παρελθόν καλωσορίζοντας τον Φώτη Κουβέλη.

Ο Πάνος Καμμένος χαρακτήρισε τον Φώτη Κουβέλη «προσωπικότητα της πολιτικής ζωής που σε δύσκολες περιστάσεις πάντα υπηρέτησε τις αρχές της Δημοκρατίας, διδάσκοντας σε όλους την ενότητα του έθνους ανεξαρτήτως πολιτικών επιλογών»

Ταυτόχρονα δήλωσε σίγουρος πως η συνεργασία τους θα είναι άριστη. Ο Πάνος Καμμένος σημείωσε πως «η εμπειρία στην πολιτική ζωή και οι γνώσεις του κ. Κουβέλη είναι εχέγγυο της άριστης συνεργασίας που θα έχουμε», τονίζοντας πως «σε αυτό το υπουργείο δεν υπάρχουν διαφορετικά στρατόπεδα, όλοι εργάζονται για την πατρίδα έχοντας ως οδηγό το εθνικό συμφέρον».

Με πληροφορίες από trikalavoice

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις