Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πρώην σύζυγος έστελνε μονταρισμένα ερωτικά βίντεο στα παιδιά του για να εκδικηθεί τη μητέρα τους

Πρώην σύζυγος έστελνε μονταρισμένα ερωτικά βίντεο στα παιδιά του για να εκδικηθεί τη μητέρα τους
Φωτογραφία Αρχείου / Reuters

Τη ζωή της σε κόλαση είχε μετατρέψει ο πρώην σύζυγος μιας γυναίκας για πολλά χρόνια, με τον 47χρονο να στέλνει στα ίδια του τα ανήλικα παιδιά βίντεο ερωτικού περιεχομένου και τους έλεγε πως πρωταγωνιστεί η μητέρα τους, όπως καταγγέλλει η ίδια.

«Αυτός ο άνθρωπος ήταν για εμένα ένας εφιάλτης στη ζωή μου. Και για εμένα και για τα παιδιά», ξεσπά η γυναίκα στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για τις αποτρόπαιες πράξεις του πρώην συζύγου της, ο οποίος έχει φυλακιστεί παλαιότερα για 6 χρόνια για κακοποιητικές συμπεριφορές και παρ’ όλα αυτά συνεχίζει, όπως καταγγέλλει η ίδια.

«Έπαιρνε τηλέφωνο στο σπίτι και τους έλεγε η μάνα σας είναι π** γ***, το σπίτι σας είναι οίκος ανοχής και είναι ανίκανη να σας συντηρήσει», δηλώνει η άτυχη γυναίκα. Το περιστατικό με το βίντεο σημειώθηκε όταν η 36χρονη γύρισε σπίτι μια μέρα μετά τη δουλειά και είδε την ανήλικη κόρη της να κλαίει.

Όταν την ρώτησε τι συνέβη, εκείνη δεν έβρισκε τις λέξεις για να το περιγράψει. Τότε πήρε το κινητό το κοριτσιού στα χέρια της και είδε πως ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των παιδιών της είχε στείλει ερωτικό βίντεο στο ίδιο του το παιδί και ισχυριζόταν πως φαινόταν η 36χρονη, η μητέρα. τους!

«Λέω “γιατί κλαις κορίτσι μου;”. Μου λέει “δες τι έστειλε ο μπαμπάς”, δεν ήθελε να μου δείξει το βίντεο. Ήταν ένα πορνό υλικό με μία γυναίκα που δεν ήμουν εγώ, μόνο η δικιά μου η φωνή και πολλούς άντρες», περιγράφει η 36χρονη.

Όταν άκουσε τι της είπε η κόρη της και είδε το βίντεο, η 36χρονη πάγωσε. Άκουγε τη δική της φωνή, ενώ έβλεπε μία άλλη γυναίκα. Η φωνή της ήταν σε μονταρισμένο ερωτικό βίντεο από τον πρώην σύζυγό της ώστε να την εκδικηθεί, όπως λέει η ίδια, αλλά και να στρέψει τα παιδιά τους εναντίον της.

«Ό,τι και να κάνει είναι από εκδίκηση, γιατί πήρα εξ ολοκλήρου την γονική μέριμνα», λέει η 36χρονη και περιγράφει έναν άνθρωπο κακοποιητικό που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για ενδοοικογενειακή βία. «Με χτυπούσε, είχαμε φτάσει και στο νοσοκομείο με μώλωπες και ράμματα», συμπληρώνει.

«Πρόκειται για έναν άνθρωπο που ενώ του έχει αφαιρεθεί η γονική μέριμνα των ανήλικων τέκνων του λόγω προηγούμενων κακοποιητικών συμπεριφορών, συνεχίζει να παρενοχλεί αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο», δηλώνει ο δικηγόρος της καταγγέλουσας, Αντώνης Καραγιάννης.

Και ενώ στο παρελθόν ο 47χρονος είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 6 ετών για όσα τον κατηγορεί η 36χρονη, η γυναίκα αυτή συνεχίζει να υποφέρει μέχρι και σήμερα. «Πάλι καλά λέω που είμαι ζωντανή από αυτόν τον άνθρωπο», δηλώνει η 36χρονη.

Ο 47χρονος αρνείται κάθε κατηγορία. Καταδικάστηκε σε δύο έτη φυλάκισης για συκοφαντική δυσφήμιση και ενδοοικογενειακή προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας του παιδιού του.

Έστελνε τα βίντεο από άλλο προφίλ

Μιλώντας στο LIVE NEWS και στον Νίκο Ευαγγελάτο, ο Αντώνης Καραγιάννης ανέφερε ότι ο 47χρονος χρησιμοποιούσε τα social media για να στείλει τα ακατάλληλα βίντεο στο παιδί του.

«Όταν το κοριτσάκι λάμβανε τα μηνύματα στο κινητό του πίστευε ότι αποστολέας ήταν ένα άλλο ανήλικο παιδί, ενώ ήταν ο πατέρας του. Έχει σχεδιάσει ένα έγκλημα βήμα προς βήμα και το εκτελεί προς το ανήλικο παιδί του», δήλωσε ο δικηγόρος της 36χρονης μητέρας.

«Ο άνθρωπος αυτός έχει καταδικαστεί στο παρελθόν για σωματικές βλάβες, απειλές, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας. Σε αυτό το σπίτι έχουν συμβεί τρομερά πράγματα. Χτυπούσε τη μητέρα στην καισαρική τομή ύστερα από τον τοκετό, υπήρχε διείσδυση δαχτύλου στον πρωκτό του αγοριού κατά τη διάρκεια της έγγαμης συμβίωσης. Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος αυτός φυλακίστηκε και δεν έχει σωφρονιστεί», κατέληξε ο κ. Καραγιάννης.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις