Ελλάδα

Πτώση ελικοπτέρου στη Βόρεια Εύβοια

Συναγερμός έχει σημάνει στη Βόρεια Εύβοια καθώς λίγο πριν τις 11 το πρωί της Πέμπτης (28.9.2023) έγινε γνωστό πως ένα ελικόπτερο έπεσε σε παραλία της περιοχής. 

Κατά τις πρώτες πληροφορίες το ελικόπτερο έπεσε στην παραλία Αχλάδι που βρίσκεται στην Βόρεια Εύβοια. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Μαντουδίου έχουν εντοπιστεί τα πρώτα συντρίμμια. 

Πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί από το Μαντούδι με έναν επιβαίνοντα και θα προσγειωνόταν στον Βόλο και συγκεκριμένα στη ΒΙΠΕ Βόλου. 

Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της παραλίας Αχλάδι. 

Πληροφορίες από κατοίκους της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε, ενώ αυτόπτης μάρτυρας, σημείωσε πως το ελικόπτερο, ενώ ήταν στον αέρα, άρχισε να παίρνει περίεργη κλίση και λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε ένας κρότος.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπανός, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδής και ο δήμαρχος, Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη