Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια – Καταπέλτες ανακριτής και εισαγγελέας

Ρέθυμνο: Στη φυλακή ο 33χρονος για βιασμό 32χρονης στα Ανώγεια – Καταπέλτες ανακριτής και εισαγγελέας

Στο Ρέθυμνο τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 33χρονος που κατηγορείται για βιασμό μίας 32χρονης στα Ανώγεια. Η κοπέλα βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Νωρίτερα την Τετάρτη (10.08.2022) στο Ρέθυμνο, ο 33χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και επανέλαβε τους ισχυρισμούς του ότι δεν υπήρξε ποτέ βιασμός και πώς ό,τι έγινε, συνέβη με τη συγκατάθεση της 32χρονης στα Ανώγεια.

Παρ’ όλα αυτά, τόσο ο ανακριτής όσο και ο εισαγγελέας – σημείωσε το cretapost.gr – δεν πείστηκαν και αποφάσισαν την προφυλάκισή του.

Μάλιστα, στα χέρια τους βρισκόταν και το πόρισμα του ιατροδικαστή, το οποίο έκανε λόγο για κακώσεις που εντοπίστηκαν στο σώμα της 32χρονης και παραπέμπουν σε σεξουαλική κακοποίηση.

Ρέθυμνο: Το χρονικό του βιασμού στα Ανώγεια

Υπενθυμίζεται ότι η 32χρονη βρέθηκε το Σάββατο, 6 Αυγούστου, στα Ανώγεια και διασκέδαζε με φίλους της με αποτέλεσμα να μεθύσει. Ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ο 33χρονος προθυμοποιήθηκε να τη μεταφέρει στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, για να της παρασχεθεί ιατρική βοήθεια.

Όταν η γυναίκα έφτασε στο Κέντρο Υγείας, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι δεν φορούσε εσώρουχο και ότι υπήρχε σεξουαλική πράξη, ενημερώνοντας άμεσα την αστυνομία. Στη συνέχεια, η 32χρονη μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου.

Μετά την καταγγελία οι αρχές προχώρησαν άμεσα στην προσαγωγή δύο ατόμων, του 33χρονου και ενός 45χρονου που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση. Κατά την προανάκριση ο 45χρονος αφέθηκε ελεύθερος, ενώ ο 33χρονος συνελήφθη και την Τετάρτη (10.08.2022) πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις