Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Ρέθυμνο: Την Παρασκευή (07/04) απολογούνται ο τράπερ και οι φίλοι του για βιασμό της 19χρονης

Ρέθυμνο: Την Παρασκευή (07/04) απολογούνται ο τράπερ και οι φίλοι του για βιασμό της 19χρονης

Την Παρασκευή, 7 Απριλίου θα παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου για απολογία ο τράπερ και οι δύο φίλοι του. Σε βάρος τους έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό, μετά από καταγγελία 19χρονης φοιτήτριας.

Ο γνωστός τράπερ και οι δύο συγκατηγορούμενοί του αρνούνται τις κατηγορίες για βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο. Πάντως, την προσεχή Παρασκευή (07.04.2023) θα παρουσιαστούν ενώπιον του εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθούν.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την ΕΛΑΣ, η φοιτήτρια κατάγγειλε ότι τη Δευτέρα, 3 Απριλίου, βιάστηκε από δύο νεαρά άτομα σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην πόλη του Ρεθύμνου, όπου την οδήγησε ένας γνωστός της, μετά από διασκέδαση και συναυλία που είχαν παρακολουθήσει.

Άμεσα, οι αστυνομικές αρχές από το Ρέθυμνο συνεργάστηκαν με την αστυνομική διεύθυνση στο Ηράκλειο όπου συνέλαβαν, λίγο πριν μπει στο πλοίο, έναν Αλβανό 30 ετών, τον οποίο παρέδωσαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Η Εισαγγελία στο Ρέθυμνο άσκησε ποινική δίωξη και εξέδωσε σχετικά με την υπόθεση εντάλματα, για τους άλλους δύο κατηγορούμενους, τον 24χρονο Έλληνα τράπερ και έναν ακόμη Αλβανό φίλο και συνεργάτη του τραγουδιστή. Οι δύο άνδρες παραδόθηκαν – ως γνωστόν – την Τετάρτη (05.04.2023) στην αστυνομική διεύθυνση Ρεθύμνου.

Ρέθυμνο: Το χρονικό

Η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 19χρονη δεν κάνει λόγο για στοιχεία βιασμού, τον οποίο, όμως, δεν αποκλείει. Σύμφωνα με την καταγγελία, η φοιτήτρια, το βράδυ της Κυριακής, 2 Απριλίου, παρακολούθησε συναυλία του ενός εκ των κατηγορουμένων όπου κατανάλωσε ποσότητα αλκοόλ.

Στη συνέχεια ο 30χρονος Έλληνας την οδήγησε σε ξενοδοχείο όπου εκεί βρίσκονταν ο 24χρονος τράπερ και ο συνεργάτης του. Σύμφωνα πάντα με τα όσα κατέθεσε η φοιτήτρια, όλοι μαζί έκαναν χρήση ναρκωτικών, με αποτέλεσμα η ίδια, όπως ανέφερε, να καταστεί ανίκανη να αντιδράσει στα όσα ακολούθησαν και αφορούν γενετήσιες πράξεις παρά τη θέλησή της.

Όταν αποχώρησε από το δωμάτιο, το πρωί της Δευτέρας (σ.σ. 03.04.2023), συνοδευόμενη από φίλους της πήγε στην Ασφάλεια όπου κατήγγειλε τον βιασμό της από τους δύο άνδρες.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Τοπικά Νέα Τελευταίες ειδήσεις